Nnywellness.com

Forskjeller mellom KANTEN & 3G


Forskjeller mellom KANTEN & 3G

Det kan være vanskelig å holde tritt med de stadige oppdateringene i mobiltelefon teknologi og nye sjargong som følger med den. Begrepene "3G" og "EDGE" bli kastet rundt mye, og ikke alle er kjent med hva de innebærer. KANT står for Enhanced Data for Global Evolution eller Enhanced Data priser for GSM Evolution, og det er et nettverk av AT & T som gir data og Internett tilgang for mobiltelefoner, tillater brukernes å surfe på Internett og se videoer. Begrepet 3G refererer til en mer avansert nettverk brukes av mange telefon selskapene. Det er noen grunnleggende forskjeller mellom 3G og EDGE.

Hastighet

EDGE gir tilkoblingshastigheter bare marginalt bedre enn en oppringt Internett-tilkobling. Sammenligning tilbyr 3G hastigheter nærmere til bredbånd, slik at mer tilgang til direkteavspilling av video og andre høyt volum data aktiviteter. Noen 3G utstyrt telefoner kan oppnå 7,2 Mbps, som er sammenlignbare med bredbåndshastighet.

Historie

Forkortelse for "tredje generasjon," kalles 3G som fordi det er tredje generasjon av industrien telekommunikasjon maskinvarestandarder, definert av den internasjonale telekomunionen. 3G-nettverk utvidet på evnene til KANTEN - vurdert en 2.5-generasjon nettverk av ITU - ved å tilby mer nettverkskapasitet og bredbånd tjenester, som EDGE manglet. Mens KANTEN har eksistert siden 1998, kommet første 3G-nettverk ikke fram til 2001 i Japan. Monet Mobile Networks tilbudt det første 3G kommersielle nettverket i USA i 2003, og Verizon Wireless fulgt etter i oktober samme år. Telefon selskapene oppgradere ikke KANTEN mobiltårn å tilby 3G-tilkobling, fordi KANTEN towers har forskjellige, eldre maskinvare. I stedet må bygge nye tårn.

Tilgjengelighet

EDGE er billigere enn 3G og har vært rundt lenger. Det finnes over hele USA, og forblir i dag det største nasjonale data-nettverket. Telefon selskapene reagerer på økende 3G etterspørsel og har utvidet antall tårn slik at nesten alle USA er dekket, bortsett fra noen steder på landsbygda, særlig i vest og i fjellområdene. Alaska fortsatt i stor grad avdekket av 3G geografisk, men mest befolkede områder har dekning.