Nnywellness.com

Sanyo 4900 telefon overføre verktøy


Sanyo 4900 telefon overføre verktøy

Sanyo SCP-4900 er en Sprint-mobiltelefon som ble lansert i 2002. Den kommer med en håndfri høyttalertelefon alternativet, og det har en stor skjerm, der du kan spille spill. Sanyo 4900 data overføring verktøy lar deg koble telefonen til datamaskinen. Dette lar deg sikkerhetskopiere eller kopiere informasjonen fra telefonen til datamaskinen. Det er en avgift for de fleste av disse verktøyene.

USB-kabel for Sanyo

Den medfølgende USB (universal serial bus)-kabelen er kompatibel med følgende Sanyo telefonene: 4900, RL 4920, 5300, 8100 og 8200. Ene enden kobles til telefonen, og den andre enden kobles til USB-porten på datamaskinen. Dette verktøyet lar deg sikkerhetskopiere telefonen, og den lar deg opprette og/eller sende bilde tekstmeldinger bruker datamaskinen også. Andre funksjoner i denne verktøyet inkludere evnen å redigere og lage en kopi av adresseboken, og du kan også opprette og dele ringetoner og bilder på datamaskinen.

DataPilot mobiltelefon programvare

DataPilot mobiltelefon programvaren med mobiltelefon Data Kit lar deg synkronisere telefonen med datamaskinen og sikkerhetskopiere og administrere telefonboken. Den lar deg også å overføre kalenderinformasjon, avtaler, bilder og ringetoner. Det vil sikkerhetskopiere noe informasjon for Outlook eller Outlook Express. Andre funksjoner i dette programmet inkluderer muligheten til å bruke telefonen som et trådløst modem, som betyr at du kan surfe på Internett eller få tilgang til e-post uten å koble til en Ethernet-tilkobling. DataPilot mobiltelefon programmet også lar deg laste ned og redigere ringetoner, redigere bilder og lagre eller sende SMS (kort beskjed service)-meldinger.

PC Sync

PC Sync er bygget inn i Sanyo 4900 telefonen, og det tillater deg å overføre ringetoner og mellom datamaskinen og telefonen. Du får dette verktøyet ved å gå til alternativet "Verktøy/ekstra" på telefonens menyen. Når du åpner den "verktøy ekstra alternativet", må du deretter velge alternativene "PC Sync" og "PC Sync modus". Dette er et gratis verktøy som er installert på telefonen.

USB-kabel for Sanyo 4900

Denne kabelen er for Sanyo 4900 telefonen, men det er også kompatibel med andre Sanyo telefoner, inkludert 7300, SCP-3100 8300 og 200. Det tillater deg å trådløst koble datamaskinen til Internett eller sende fakser eller e-post. Du kan også bruke denne kabelen til å synkronisere telefonboken eller overføre ringetoner til telefonen, men du må ha riktig programvare.