Nnywellness.com

Slik Sync en Creative Zen-Adapter


Slik Sync en Creative Zen-Adapter

Zen er en MP3-spiller produsert av kreative corporation som ligner i størrelse og utseende til mange andre MP3-spillere på markedet. Og som noen andre MP3-spiller, kan du bruke inkludert kortet kobler til datamaskinen og synkronisere enheten med datamaskinens media player. Fordi disse produktene er utformet for masse bruk de er svært brukervennlig, og dermed prosessen med å synkronisere den til datamaskinen er ganske grei.

Instruksjoner

• Installere et synkroniseringsprogram som fulgte med din Zen på datamaskinen hvis du ikke har gjort det allerede. Dette bare sett installert platen i datamaskinens stasjonen og følg instruksjonene på skjermen for å raskt installere.

• Ta USB-enden av den medfølgende kabelen og koble den til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen. Se brukerhåndboken hvis du har problemer med å finne USB-portene på datamaskinen.

• Koble den andre enden av kabelen til porten i bunnen av Creative Zen.

• Åpne media player på datamaskinen ved å klikke ikonet på skrivebordet og vente på hovedmenyen skjermen vises. En tekstboks vises informerer deg om at den eksterne enheten er oppdaget og datamaskinen og Zen synkroniseres automatisk.