Nnywellness.com

Hvordan slette Rhapsody fra Sansa


Rhapsody er standard medieavspillingsprogram som er forhåndsinstallert på hver Sansa MP3 spiller modell. Brukt for synkronisering, fungerer Rhapsody som en liten medvirkende komponent for musikk overføringer til Sansa. Men er det ikke skadelig for enhetens funksjonell kapasitet. Derfor velger de fleste brukere for å slette det, som det pleier å ta opp mye av lagringsplassen på Sansa MP3's intern stasjon. Slette Rhapsody fra Sansa krever enheten formatering med bruk av Windows Media Player å fjerne Rhapsody-kanaler som er installert på disken. Når kanalene er fjernet, vil Rhapsody programvaredrivere ikke lenger være aktiv på enheten.

Instruksjoner

• Koble Sansa MP3 enheten datakabelen til enhetens adapter-port.

• Koble den andre enden av datakabelen til en USB-utgangen på datamaskinen.

• Trykk på "Meny"-knappen på Sansa MP3 enheten. Tilgang til "Innstillinger"-menyen, og gå til "USB modus" i undermenyen.

• Velg «Rhapsody» i USB-modiene undermenyen, og sette enheten i "Media Transfer Protocol modus."

• Starte Windows Media Player på datamaskinen. Finn og høyreklikk Sansa MP3 enhetsikonet i venstre rute under lokale og flyttbare disken ikonene.

• Velg "Options" og velg "Format" automatisk fjerne Rhapsody-kanaler fra Sansa MP3 enhetens intern stasjon. Denne handlingen vil slette de full Rhapsody medieavspillingsprogram fra enheten, og erstatte standard med Windows Media Player.

Tips og advarsler

  • Rhapsody flytting ansiktstrekk kanskje ikke tilgjengelig for alle Sansa MP3. Hvis du har problemer med å slette Rhapsody med instruksjonene, se SanDisk Sansa brukerhåndboken for Sansa MP3 modellen.