Nnywellness.com

Hvordan du manuelt installerer iPhone-programmer


IPhone leveres med en kjernegruppe av programmer for å hjelpe deg å navigere vanlige oppgaver som å finne adresser på kart eller sjekke lokale været. Du kan også manuelt laste ned programmer for å passe dine behov. Eple App Lager biblioteket inneholder hundretusener av programmer som dekker alle kategorier. Du kan laste ned en app du bedrager nyeste video spill eller en medisinsk timer for å minne deg på å ta medisiner. Å manuelt installere iPhone apps, tilgang til App Store fra skrivebordet på telefonen.

Instruksjoner

• Trykk på "Programmer"-ikonet på skrivebordet iPhone. De nyeste programmene vises sammen med en liste over de mest populære programmene tilgjengelig.

• Trykk "Kategorier" nederst på skjermen for å bla gjennom programmer etter emne. Hvis du vet navnet på programmet du vil installere, klikk "Søk" i stedet for å skrive inn navnet på programmet og klikk "Go."

• Trykk på app du vil laste ned og installere. Du se prisen eller ordet "Fri" ved siden av programmet på app "Info"-menyen. Trykk prisen to ganger for å laste ned og installere programmet.

• Angi iTunes-kontopassord når du blir spurt og programmet begynner å laste ned til telefonen skrivebordet. Ikonet vises i grått til nedlasting og installasjon er fullført.

Tips og advarsler

  • Du kan også laste ned programmer i iTunes og laste dem til telefonen via USB-kabel. Dette er et flott alternativ for store programmer som krever en Wi-Fi-tilkobling for nedlasting.