Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt bil fra en privat person


Hvordan kjøpe en brukt bil fra en privat person

Har du noen gang ønsket at du kunne kjøpe en bil og ikke har å sette opp med bil selgere og deres "pruting?" Ikke si mer, fremgangsmåte og du vil være på motorveien i gang.

Instruksjoner

• Kontakt din kredittkort union og få de seneste opplysningene om rate. Snakke med noen der om målene for bil. For eksempel, "Jeg ønsker å kjøpe en bil fra en privatperson, og jeg har råd til $150 per måned. Hva slags rente- og termin lån gjør det se ut?» Sende en lånesøknad hvis nødvendig å bestemme kostnadene begrenser.

• Finne kjøretøyet. Skuring Craigslist og lokale avis classifieds. Gå til nettstedet NADA.com og bruke denne til å få en omtrentlig verdi du vil. Dette bør være en målbeløpet for selgere til å prise sine kjøretøy.

• Etter å finne flere kjøretøyer som alle passer dine behov, kaller selgere og be vedkommende komme ta en betrakte sine kjøretøy. Du vet du allerede som merke og modell av bilen, så gå se på tilstanden. Er dekkene slitt? Er motoren våt på undersiden? Virker alt på bilen? Har bilen noen gang vært i en ulykke?

• Være klar til å forlate uten bilen. Ikke bli følelsesmessig knyttet til kjøretøyet. Hvis du ser tegn til misbruk, allernådigst Takk selger for deres tid og la vite dem du ser på andre og vil fortelle dem. Hvis du vil bilen, så Fortell dem du er interessert og spør dem om de tankene hvis du gjøre en avtale for en mekaniker til å se bilen over. Deres svaret bør være noe problem. I tillegg Fortell selgeren at hvis du kjøper bilen, så du må ha lukking på ditt kredittkort union. Som dette kunne være et par dager, vil de et innskudd for å holde bilen i god tro; en sjekk for $100 bør være tilstrekkelig.

• Ringer en lokal forhandler, forbundet med merke på bilen, for eksempel en Ford garasje for en Ford bil - og snakker med service manager. Fortell ham at du trenger litt hjelp som du ønsker å kjøpe en bil, men trenger sjekket ut av en topp-rate mekaniker. Føre opp avtalen med dem og selgeren. Koordinere med selgeren hvordan bilen får dealeren.

• Når bilen passerer inspeksjon, la din selger vet at du ønsker å kjøpe bilen, men du er på et begrenset budsjett og trenger å vite hva deres bunnen dollar. De vil fortelle deg om det er rom for pruting prisen. Kontroller at dette beløpet er mindre enn blå bokført verdi eller være forberedt på å sette en ned-betaling på lånet. Når salgsprisen er bestemt, kan du kontakte credit union å la dem vite hva du skal gjøre. De vil gi deg en liste over informasjonen de trenger fra deg og selgeren og definere lukking.

• Ved lukking, credit union vil betale selgeren med garantert midler og å registrere papirarbeidet å betale credit union tilbake. Banken vil gi deg en bokstav. Dette gjør det mulig for deg å få en forsikringskortet og midlertidig lisens plate. I mellomtiden kan du bruke dette brevet og din eksisterende forsikringskortet for å kjøre bilen lovlig.

Tips og advarsler

  • Jo bedre kreditt score, bedre rente kredittkort union vil gi deg. Eventuelt bruk sammen med en tredjepart til å få en bedre kreditt score.
  • Hvis kvinner, aldri gå for å se på et kjøretøy alene. Alltid gå med noen andre.