Nnywellness.com

Hvor å fastsette en DVD-spiller innebygd i TV


En DVD-spiller som er innebygd i en TV er et attraktivt alternativ å spare noen penger og måtte koble alle kablene... til det bryter. Deretter blir alle bekvemmeligheten av har spilleren innebygd et hinder, komponentene i DVD-spilleren blir mye vanskeligere å få til. Hvis du vil vite hvor å fastsette en DVD-spiller som er innebygd i en TV, er her noen nyttige trinn.

Instruksjoner

• Koble enheten fra alle strømkilder. Du ønsker ikke å risiko elektrisk støt mens du arbeider med den innebygde DVD-spilleren.

• Plasser TVEN på et skrivebord eller bord med metall trim som kan lett bli kontaktet på alle sider. Konfigurere din arbeidsstasjon midt i rommet slik at du har enkel tilgang fra alle retninger. Også er metall trim ønskelig slik at noen statiske elektrisk kostnader kan være jordet før de har muligheten til å forårsake ytterligere skade følsom elektronikk.

• Fjerne TV-kabinettet. Finn den skruer-vanligvis to i de øverste hjørnene og to i de nederste hjørnene- og fjerne det ytre skallet på TVEN. Forsiktig plassere skallet og skruene på et sted hvor de kan ikke i veien eller mistet.

• Se etter alle tydelig underskriver av feil. Nøye undersøke kretskortet og andre elektroniske komponenter for underskriver av varme, som brennende, smeltet plast, osv. Hvis en komponent på kretskortet har vært kokt, bruke en lodding pistol og varsomt varme loddetinn rundt slik at du kan fjerne delen.

• Nøye undersøke linsen som "leser" DVD. Mange ganger, vil en linse som er litt feiljustert eller skitne hindre muligheten til å lese informasjonen på en plate riktig. Hvis du mistenker at objektivet er justert, se etter skruer som du kan løsne for å lage mikro-justeringer. Hvis objektivet ser skitne, dyppe en bomullspinne i litt isopropyl alkohol og rengjør overflaten av linsen.

• Se på DVD-skuffen lukke mekanisme. Se etter liten forskyvning av spor og tannhjul som hindrer skuffen lukket maskindekslet. Hvis du finner problemet, forsiktig skyve sporet tilbake til justering med fingrene og lytte for en betryggende klikk. Også se etter små biter av plast som kan ha fått tatt i tennene på en av. Hvis dette er problemet, ta et par ikke-magnetisert pinsett og fjern forsiktig fornærmet delen av plast.

• Sette det ytre skallet tilbake på plass og fest den ved å dreie skruene. Så koble TVEN til en strømkilde og se hvis din elektroniske sleuthing og reparasjon har betalt seg.

Tips og advarsler

  • Apparatet reparasjon er best overlates til de som er erfarne i slike saker. Hvis du ikke er kjent med lesing en skjematisk eller reparere elektronikk, forsøk ikke å utføre disse reparasjonene selv. Du kan ende opp med å forårsake ytterligere skade på apparatet eller verre, skade deg selv.
  • Vær svært oppmerksom på skaden som statisk elektrisitet kan gjøre elektroniske komponenter. Du kan ikke se eller høre buen som tillegget hopper fra kroppen din til noe annet. Selv den minste kostnaden kan ugjenkallelig koke en hel kretskortet.