Nnywellness.com

2000 Volvo S40 sikkerhet


2000 Volvo S40 sikkerhet

I 2000 Volvo S40 var en firedørs sedan som tilbys innovative sikkerhetsfunksjoner. Disse funksjonene inkludert et arsenal av kollisjonsputer, upretensiøse setebelter og forsetet design som beskyttet mot whiplash.

Kollisjonsputer

I 2000 S40's kollisjonsputer foran beskyttet mot head-on kollisjoner.
Driver og passasjer og Sidekollisjonsputer var standard for 2000 Volvo S40. Bilens Sidekollisjonsputer var kjent som SLURKER II, og tilbys flere brystet og hodet beskyttelse enn tidligere installerte kollisjonsputer.

Bilbelte Design

Tre-punkts setebelter beskyttet passasjerene i baksetet av fortrenge energi fra kollisjoner.
De fremre setebelter på denne bilen var utstyrt med upretensiøse komponenter som strammet for å forhindre noen slakk under foran kollisjoner. Bak sitteplasser inkludert trepunkts sikkerhetsbelte design, som bidro til å distribuere energien fra en kollisjon over hele overkroppen, i motsetning til en region.

Whiplash beskyttelse

Anti-Lock bremser tillatt for en høyere rate av driver stabilitet når unngå krasj.
Volvos 2000 S40 tilbys en Whiplash beskyttelsessystem i forsetene som forhindret whiplash under en påkjørsel bakfra kollisjon. Denne kjernen design tillatt energi til å fordele jevnt langs rygg, nakke og hodet i motsetning til alvorlig påvirker en region.

Låser og bremser

Barnesikring låser forhindret barn fra å åpne dører på egenhånd.
Barn sikkerhet dørlås, sentrallås og Elektriske vindusheiser var også standard sikkerhetsfunksjoner i 2000 Volvo S40. Anti-låste bremser var også en standard sikkerhetsfunksjon. I 2003, var tilbakekallingen gjelder bremsene utstedt på grunn av en vakuum komponent i systemet. Tjenesten å fikse dette problemet ble tilbudt gjennom Volvo forhandlere.