Nnywellness.com

Spesifikasjoner for SM121 roterende heisen


Spesifikasjoner for SM121 roterende heisen

Rotary løfte selskapet har produsert bil hydrauliske heiser for over 80 år. Du kan bruke en bilindustrien heisen for å heve en bil slik at du kan gjøre vedlikehold og reparasjoner under den stående. Hydraulisk heis bruker væske ved høyt trykk for å løfte objekter. Rotary lette heiser, som AR/SM121 serien, kan løfte opp til 14 000 pund.

AR/SM121 serien

AR/SM121 serien ble lansert i juli 1989 og består av tre modeller: AR/SM 121 S, AR/SM 121 L og AR/SM 121 EL2. "La" står for "standard model", som gjelder for alle. Forskjellen er lengden på heisene. "S" betyr kortere lengde. "L" betyr standard lengde og "EL" refererer til utvidet lengde.

Innlegg

Roterende bygger heiser med to, fire eller seks innlegg (kolonner) og AR/SM121 serien er en fire-Stangs design. Alle heiser i denne serien er full-stige overflaten heiser, som betyr at de er utformet for å stå på bakkenivå, ikke i groper eller "inground," bruke Rotary teknisk term. AR/SM121 serien har kolonnestil "E." Dette betyr fire kolonnene har det selskap kallet en "V tilbake danner."

Dimensjoner

Dimensjon A, i Rotary spesifikasjoner, er målingen fra innsiden av en kolonne til den indre kanten på den andre kolonnen på samme side av heisen. For AR/SM 121 S er dimensjon A 168-5/8 inches. For AR/SM 121 L er måling 194-5/8 inches. AR/SM 121 EL2 er det 218-5/8 inches. Rullebanene i serien, to parallelle sporene du kjører på, er hver 20 inches bredt.

Andre funksjoner

Hver løft i AR/SM121-serien har en rullende jack spore sveiset rullebanene. Når du kjører en bil på rullebanen, hjelper jack sporet det å få trekkraft. De tidlige modellene i AR/SM121 serien hadde en mekanisk låsen, som var en måte å frigjøre heis mekanismen hvis det ble fast. I oktober 1988 begynte Rotary innfasing en luft-opererte låsen med luft sylindere montert eksternt på bærestk eller rammen crosspiece.

Utendørs installasjon

Du kan installere en heis i AR/SM121 serien utendørs hvis du finner det under et dekke for å beskytte den fra regnet. Det er best ikke å tillate heisen å bli utsatt for elementene.

Inspeksjon og vedlikehold

Fire-Stangs heiser er klassifisert som Hydraulisk drevet, mekanisk heiser. Dette betyr at når heisen er å skaffe et kjøretøy, vekten er støttet av kablene. Du må kontrollere og opprettholde denne typen heis mer regelmessig enn noen andre heiser, og du finner opplever større slitasje enn noen andre heiser.