Nnywellness.com

Hvordan fjerne foran spindelen fra en 1986 Toyota


Foran spindelen på en 1986 Toyota pickup er komponenten holder rotorer, calipers og styrekoplingen sammen. Bremser de sjelden, men hvis du vil redusere lastebil, en enkel måte å gjøre det er å installere en rekke senke spindler. Dette flytte slutten av spindelen selv, løfte den opp høyere, dermed gjør lastebilen lavere i prosessen. Før du gjør noe slikt arbeid, må du fjerne gamle spindlene.

Instruksjoner

• Bruk kontakten til å løfte opp fronten av bilen, så sette den på jack står. Sørg for at bilen er helt og solid på tribunene før arbeider på bilen. Ta av forhjulene, med dekk jern, og sette dem fra arbeidsområdet.

• Unbolt brems skyvelære fra spindelen med en skralle, så sette tykkelse på jack stå eller et annet objekt som kan gi støtte til låsen åpner og lukker. Kontroller at det er ingen spenning på bremsen linjen.

• Tapp støvdeksel på midten av rotoren med klubbe til det løsner. Finn cotter pin i rotoren - det ser ut som et spre ut hår pin. Flat pin bruker caliper, deretter trekke det ut av spindelen med verktøyet cotter pin. Unbolt senter bolten på spindelen med en åpne slutten fastnøkkel og trekke rotoren av spindelen.

• Plass kontakten under nedre kontroll arm. Løft den opp nok til å kontakte armen, men ikke nok til å løfte lastebilen ut av stands. Fjern cotter pinnene fra øvre kontrollarmen og nedre kontroll arm Tanga og en cotter pin avtrekker, akkurat som du gjorde i trinn 3. Deretter unbolt ballen leddene på øvre kontrollarmen og nedre kontroll arm, bruker en åpne slutten fastnøkkel. Fjerne spindelen fra kontroll armene og sett det til side.