Nnywellness.com

Hvordan få oppdateringer på Garmin 650


Garmin Nuvi 650 er en GPS navigasjonsenhet som inneholder drivere med turn-by-turn retninger og funksjoner 3D-kart, en MP3-spiller og et poeng i severdighetsdatabasen. Iblant utgis programvareoppdateringer for den Nuvi 650 løse problemer med enheten eller forbedre sine funksjoner. Garmin's WebUpdater programvaren kobles direkte til GPS til å automatisk finne de nyeste oppdateringene. Når en oppdatering blir funnet, kan det være lastet ned og installert på enheten.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Garmin og gå til "Support" tab. falle i staver "Software", deretter "WepUpdater for programvaren for enheten."

• Klikk "Last ned" og velg operativsystemet og klikk "Last ned" igjen. Godta vilkårene og klikk "Download," deretter "Lagre fil." Når nedlastingen er fullført, kjører du filen for å installere WebUpdater på datamaskinen.

• Koble den Nuvi 650 til datamaskinen med en USB-kabel. Start WebUpdater programmet ved å åpne datamaskinens Start-menyen, og velg "Programmer", "Garmin" og "WepUpdater." Programmet kontrollerer om den nyeste oppdateringen.

• Bekrefte at du ønsker å laste ned og installere oppdateringen, hvis noe blir funnet. WebUpdater automatisk laster ned oppdateringen og installerer det på Nuvi 650. Koble enheten når du blir varslet om at oppdateringen er fullført.