Nnywellness.com

Hvordan fjerne maling fra Chrome


Krom støtfangere på klassiske biler noen ganger blir malt. Så chrome på motorsykler eller sykler. Mange ganger en ripe eller nick avslører overraskende krom under en malt overflate.Hvis du skal gjenopprette et kjøretøy og krom er malt, er det en god sjanse for at malingen har beskyttet krom under. Det er enkelt og trygt å fjerne maling fra chrome kommersielle maling fjerning eller selv husholdningsprodukter du kanskje allerede har på hånden.

Instruksjoner

• Bruke maling stripper eller fjerne. Følg produsentens anvisninger når bruker noen kjemiske maling remover. Bruke nok maling remover å dekker overflaten av elementet. Plasser elementet i plastpose og segl. Hvis chrome er for stor for en plastpose, Pakk behandlede området med plast brytes og sikre med tape. I begge tilfeller la sitte over natten. Fjerne maling med en myk klut og plastskrapen nylon scrubber neste dag.

• Bruk lakk tynnere. Mette en myk klut med lakk tynnere og la fille sitte på malte overflaten for å myke opp maling. Sjekk hver 15 minutter før maling myker opp og begynner å bryte ned. Deretter bruke en myk klut og plastskrapen nylon scrubber Fjern myknet maling og maling rester.

• Bruke ovnen renere. Følg produsentens instruksjoner og bruke ovnen renere for å fjerne maling på samme måte som du bruker den til å rense en ovn. Spray ovnen renere på chrome til den er godt dekket. Legge objekter i plastpose eller sjal i plast brytes og la sitte over natten. Fjern maling og resten med en myk klut og plastskrapen nylon scrubber.

• Bruk en fuktig, myk klut til å fjerne eventuelle gjenværende kjemiske rester fra chrome. Vask med vann, om ønskelig.

• Tørr med en ren, myk klut.

Tips og advarsler

  • Mer enn ett program av ditt valgte maling remover kan være nødvendig å fjerne maling fra overflaten av chrome.
  • Bruke alle maling fjerning i et godt ventilert område. Ikke bruk metall skraper for å fjerne maling fra chrome som de kan ripe det. Bruk ikke stålull fjerne maling fra chrome da dette kan permanent skade overflaten.