Nnywellness.com

Hvordan vet om en bil har anti-Lock bremser


Anti-Lock bremser har blitt en integrert del av oppbremsing systemet i bilen standarder. Betyr kjøring og bremsing i en helt annen måte da fleste ble undervist. Komme er til bremsene et lite innviklet. Med en liten bit av utdanning og mye trening, kan du begynne å lære fordelene med ABS eller anti-Lock bremser systemer på bilen. Den enkle delen er å finne hvis du bilen selv har dem.

Instruksjoner

• Slå tenningsnøkkelen til bilen i på-posisjonen. Du kan enten aktivere to klikk å engasjere alt utstyr og varsel lys eller kan du starte den. Ta note av lyset på dashbordet. Hvis kjøretøyet er utstyrt med ABS eller blokkeringsfrie bremser, skal en varsel lys lyse opp hver gang du slår nøkkelen til makten eller posisjon. Dette varsel lys blir gul i fargen og vil vise ord "anti-lock" eller "ABS" på skjermen av varselet lys. ABS eller anti-Lock bremser er datastyrt sensorer festet til grunnleggende oppbremsing systemet i bilen. Disse sensorene forstå forholdene bremsing og kjøring av kjøretøyet og kommunisere på bilen. Hvis noe går galt med ABS systemet, vil varsel lys belyse og holde opplyste etter bilen forblir kjører varsler deg om at du kan ha et problem i ABS som bør bli sett på.

• Les bruksanvisningen av kjøretøyet. Som ville fortelle du hvis kjøretøyet er satt opp for bakre hjul ABS (anti-Lock bremser er bare i baksiden bremsesystem), foran ABS (anti-Lock bremser finnes bare i front bremsesystem), eller fire hjul ABS (anti-Lock bremser finnes i fronten og bakhjulene).

• Fysisk ligge nær front eller bakre dekk og se etter en tynn kabel (omtrent halvparten så tykk som en TV-kabel) som går langs spankulere eller sjokk og setter inn i baksiden av hjulet. Ikke forveksle dette med bremsevæske slange (som er litt tykkere enn en TV-kabel). En ABS-kabel vil ikke conjoin en stål rør eller linje som bremsevæske slange vil til slutt.

• Demontere et dekk eller se bak et hjul å se hvis du ser en cogged ABS ring med en datastyrt sensor røre den. Denne sensoren vil være knyttet til nevnte kabelen og plasseringen av denne ABS ringen ville være på baksiden av der hjulet møter huben. Hvis det er en kabel det, har du sannsynligvis ikke har å krype under hvis det finnes en ABS-ring som det går. Det skal være der.