Nnywellness.com

Hvordan fabrikkinnstillingene en Optimus Zip L75C


Mens noen smartphones, som Apples iPhone og Samsung Galaxy, kan tilbakestilles fra din computer benytter innhold-programvare, LG Optimus Zip L75C fungerer ikke helt på samme måte. LG Optimus Zip L75C har to fabrikkinnstillingene funksjoner, men du må kjøre begge kommandoene fra Zip-L75C, ikke fra datamaskinen.

Instruksjoner

• Koble telefonen til en AC-adapter og la den lade et par timer før batteriet er fullt. Hvis telefonen slår seg av midt i en tilbakestilling, bli operativsystemet skadet og ubrukelig. Når telefonen er fulladet, koble den og trykk på Hjem-knappen for å låse den.

• Trykk på "Gmail" ikonet for å bekrefte at du har en Google konto satt opp på telefonen. Hvis telefonen er frosset og ikke fungerer riktig, gå til trinn fire. Hvis telefonen kobles til Gmail, alle kontakter, vil meldinger og e-post bli gjenopprettet til telefonen når du har fullført tilbakestillingen. Synkronisering med Gmail er den eneste måten å sikkerhetskopiere og gjenopprette informasjon fra din Zip L75C.

• Trykk "Meny" og deretter "Innstillinger." Swipe skjermen for å rulle ned og trykk "Privatliv". Trykk "Data tilbakestilling" og deretter "Nullstill telefon." Hvis du har et passord eller PIN på telefonen, angir du den nå; ellers, trykk "Slett alt" har Zip slette alle filene og installere operativsystemet. Prosessen tar noen minutter, samtidig som telefonen tilbakestilles; ikke røre noe til menyen kommer tilbake.

• Trykk hjem og strømknappen i åtte sekunder eller mer før telefon krefter ned. Hvis telefonen fremdeles ikke reagerer, fjerne bakdekselet og trekke batteriet ut for å tvinge det avsluttes. Sett inn batteriet, deretter trykker hjem og volumet nede samtidig og slår enheten på igjen. Dette tvinger telefonen inn i en gjenopprettingsmodus, der du kan velge "Fabrikken" Tilbakestill bruker volumet opp og ned tastene. Trykk på Hjem-knappen for å bekrefte valget. Zip-L75C vil installere standardoperativsystemet og Fjern all informasjon.

• Trykk "Meny" og "Innstillinger" og velg "Wi-Fi. Delta i trådløst nettverk i hjemmet ditt, eller at 3G-forbindelsen er aktiv. Tapp Gmail-app og angi påloggingsinformasjonen. Optimal vil trekke ut lagrede informasjonen fra Google servere og gjenopprette meldinger og kontakter. Hvis du ikke vil gjenopprette ZIPs gammel informasjon, opprette en ny Gmail eller Google Regningen med instruksjonene.