Nnywellness.com

Hvor å ikke installerbar Rockbox


Hvor å ikke installerbar Rockbox

Opprettet i 2001 av en gruppe uavhengige utviklere, er Rockbox en åpen kildekode musikk firmware designet for et bredt utvalg av MP3-spillere. På aktivisering programmet kjører i stedet for standard firmware og øker funksjonaliteten og avspillingskvaliteten for enheten. Programvaren og alle tilknyttede filer er plassert i Rockbox bootloaderen på MP3-spiller og lastet gjennom din computer benytter det ipodpatcher.exe startbar arkiv. For å bruke programvaren, må du ha Rockbox bootloaderen installert på din MP3; Dette tillater deg å avinstallere programmet også.

Instruksjoner

• Koble MP3-spilleren til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. I noen sekunder vil du se et ikon for enheten med navnet vises på skjermen på skrivebordet. MP3-spilleren er nå montert på datamaskinen.

• Åpne filen ipodpatcher. Åpne programmer-mappen på datamaskinen og klikk ikonet ipodpatcher. Programmet starter og et skjermbilde vises vise grunnleggende informasjon om MP3-spilleren.

• Avinstallert. En skjerm vises spørsmål hvis du vil installere Rockbox bootloaderen. I stedet skriver du inn bokstaven "u" for "avinstallere" og "Enter". Etter kort tid vil bli annonserer at bootloaderen ble avinstallert.

• Avslutt ipodpatcher. Du kan deretter gå til programmer-mappen og flytte ipodpatcher.exe til mappen Papirkurv. Dette vil fjerne filen fra datamaskinen.

• Fjerne mappen .rockbox. Klikk på MP3-ikonet for å åpne et søkevindu vise enhetens innholdet. Velg mappen Rockbox og flytte det til Papirkurv på datamaskinen. Dette vil slette alle gjenværende Rockbox plugins eller innhold.

• Koble MP3-spilleren fra datamaskinen. Gå til skrivebordet og flytte MP3 ikonet til Papirkurv-mappen. Enheten er nå umonterte og kan fjernes trygt.

• Starte mp3-spilleren. Slå av mp3 spilleren og vente ca 10 sekunder. Snu maskinen igjen og den originale mp3 firmwaren lastes.