Nnywellness.com

Feilsøke en Mitsubishi WT-4807


Feilsøke en Mitsubishi WT-4807

Mitsubishi WT-46807 er en 46-tommers CRT-TV som ikke er tilgjengelig for salg. CRT TV bruk tre katoden Ray Tubes for å konvergere i en solid bilde. Rør hver gi ett bilde som er grønn, blå eller rød. På grunn av slitasje eller defekte komponenter, kan TV utvikle problemer som konvergens glitches som må rettes.

Instruksjoner

Konvergens justering

• Rette en ufokusert bildet ved å justere konvergens modus. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen, så rullet ned med ned retningsbestemt knappen med alternativet "Avanserte funksjoner" og "Enter". Bla til alternativet "Konvergens" og trykk "Enter" tilgang til menyen.

• Bla til alternativet "Red Convergence" eller "Blå konvergens" muligheten til å gjøre rettelser. Grønne røret er ikke justerbar og brukes som justeringen standard for de andre to rør. Velg alternativet "Red konvergens" og observere hvis midten av korset er rød eller hvit. Hvis det er rød, bruke Juster pilene til å justere korset til sentrum er hvit.

• Trykk på "Video"-knappen for å bytte til den "blå konvergens" og korrigere det korset. Trykk på "Audio" knapp når gjort for å få til "Avansert konvergens" modus. Det er 64 enkeltpunkt på TV som må rettes. Punktene skal være hvitt hvis de er riktig justert. Hvis de ikke, bla til et punkt ved hjelp av retningsknappene.

• Trykk "Enter" for å velge feiljustert poenget og bruke av retningsknappene rette den. Veksle mellom røde og blå rør ved hjelp av knappen "Video" for å sikre at poenget er helt justert. Trykk «Enter» når fullført uegennyttig poenget og bla til noen andre punkter som må justeres. Trykk "Meny" når alle punktene er løst. Dette vil lagre endringene.

Kalibrering

• Trykk "Meny", og deretter Bla til "Audio/Video innstillinger" og "Enter". Bla ned til "videoinnstillinger" alternativet, og trykk "Enter" tilgang til video innstillinger-menyen. Justere skjerminnstillingene kan balansere bildekvaliteten for å sikre et klart bilde.

• Velg alternativet "Kontrast" forbedre svart nivåene på TV. Jo lavere nivået av kontrasten innstilling, mer grå, mørk bildene vil vises. Desto høyere nivået, vises mindre definisjon mørke bilder. Øker kontrasten til maksimalt, og deretter redusere langsomt å finne nivået du ønsker.

• Trykk «Menu» for å lagre endringene og velg "Lysstyrke" nivå. Dersom lysstyrken er for høy bildet vil bli vasket ut, og hvis det er lavt så bilder mister klarhet. Øke helt, og senk den langsomt å bli foretrukne. Trykk «Menu» for å lagre innstillingene og trykk "Exit" for å avslutte menysystemet.