Nnywellness.com

Hvordan betale for en brukt bil


En brukt auto fra en bilforretning bare svekker av omtrent halvparten av prisen i løpet av fire år. Som holder en lav kjørelengde bil utenfor rekkevidde for de fleste middels inntekt familier. Få er i stand til å lagre nok å betale kontant til bilforhandlere for en brukt bil som pålitelig orden. Vurder alternativene for finansiering og ta fornuftige skritt for å gjøre det arbeidet mot kjøp av en vei verdig brukt bil.

Instruksjoner

• Spar penger til en forskuddsbetaling. Større forskuddet kan du gi til en bank eller forhandler, jo bedre blir din lånebetingelser. Bruke minst tre måned sette til side beløpet du forventer å betale for en månedlig betaling på en brukt auto lån. Dette vil vise deg hvordan det er for å gjøre betalinger på en bil før du er engasjert vilkårene for et lån.

• Få pre-kvalifisert for et lån til å finne ut nøyaktig hvor mye du har råd til å låne mot kjøp av en brukt bil. Spørre banken om et billån. Finn ut hvor mye de vil låne deg, hva rentebeløpet vil koste og månedlig avdragsbeløp. Dette vil gi deg en prisklasse for biler du har råd.

• Kjøpe en bil online, aviser og magasiner og lokale forhandlere. Legg merke til hvilke typer biler prekvalifisert lånet beløpet vil kjøpe. Være realistisk om hvilke biler kan du råd til og holde seg innenfor din prisklasse.

• Sammenligne finansnæringen prisene mellom banker, Kredittforeninger og auto forhandlere. I noen tilfeller kan en bilforretning tilbyr bedre økonomi priser på grunn av forbindelser med flere långivere, eller gir en rabattert pris på bilen for å bruke deres finansiering plan. Legge opp alle faktorer inkludert pris, betaling, lang av lån og finans prisene til å beregne den beste avtalen.

• Alle månedlige betalinger på tid og holde oversikt over hver transaksjon. Legge til hver betaling til forskuddsbetaling og beholde en løpende total for hvor du fremdeles skylder for brukt bil. Spør utbetalinger vil bidra til å kvalifisere deg til bedre utlån vilkår på ditt neste lån.

Tips og advarsler

  • Alltid kjøre bil før du godtar å kjøpe den. Aksepter ikke en brukt auto som trenger reparasjoner. Pass på prisen på bruktbil faller innenfor NADA blå bok verdien for at modellen i sin nåværende tilstand når finansiering gjennom en bank eller kredittkort union. De fleste finansinstitusjoner vil ikke skrive lån for brukte biler som er priset over sine blå bokført verdi.