Nnywellness.com

Hvordan erstatte 1995 GMC Jimmy Keyless fjernkontrollen


Hvordan erstatte 1995 GMC Jimmy Keyless fjernkontrollen

Når du mister nøklene til bilen din eller din keyless ekstern slutter å fungere, er det en stor ulempe. GMC eiere av 1995 Jimmy har en nøkkelfri ekstern fob med deres bilnøklene. Keyless fjernkontrollen kan du åpne din bagasjerommet og kontrollere din låsemekanismen på avstand. Mens du kan fortsatt kjøre bil og åpne alle dører med bare nøkkelen, ikke har fjernkontrollen keyless kan være et problem og erstatte keyless fjernkontrollen er et must.

Instruksjoner

• Kontakt GMC forhandler for å bestille en nøkkelfri fjernkontroll eller bestille en fra en pålitelig online nøkkel selskap. Ring din lokale låsesmed eller GMC forhandler å høre anerkjente selskaper hvis du er uvitende om noen. Siden 1995 modell keyless fjernkontrollen ikke er en transponder ekstern, trenger du ikke å gå gjennom prosessen med å ha bilens datamaskin omprogrammeres til forhandleren; Du kan gjøre det på egen hånd.

• Betale for keyless fjernkontrollen og komme inn i bilen. Fjern dørpanelet fra bilen. Du bør gå hjem før du starter prosessen med programmering din egen keyless fjernkontrollen.

• Finn to røde ledninger i lås-kontrollpanelet bak døren og koble en del av wire til de to pinnene nær røde ledningene. Noen wire vil gjøre. Alt du trenger å gjøre er å vikle den rundt de to pinnene å koble dem. Når du gjør dette riktig, vil din Jimmy dører låse og låse opp på egen hånd.

• Trykk noen av knappene på fjernkontrollen og vente til låser gå gjennom det låste forarbeide igjen. Dette angir du har programmert fjernkontrollen til kontroll låser. Fjerne ledningen fra pinnene og erstatte dørpanelet.