Nnywellness.com

Slik importerer du brukte biler i India


Slik importerer du brukte biler i India

India har en policy om å oppmuntre bruken av lokalprodusert biler, å skape arbeidsplasser og hjelpe landets industri å vokse. Eksportere Import politikken til 2001 kan imidlertid import av brukte biler. Reglene sier at biler kan bare importeres fra andre land etter får en import-lisens. En person som kommer til India overdragelse av bolig etter bor i utlandet kontinuerlig i to år har ikke å bli en import-lisens.

Instruksjoner

Bruktbiler beskrivelse

• Avgjøre om bilen du vil importere til India kvalifiserer som en brukt bil. Ifølge regjeringen i India, er en brukt bil definert som som en bil som er solgt, utleid utlånt før importen i India eller registrert for bruk i alle land i henhold til lovene i det landet. En brukt bil bør ikke være mer enn tre år gammel. Den må ha høyre styring og kontroller, med unntak av kjøretøy som er to eller tre wheelers. Det bør også speedometer angir arbeidstempoet i kilometer per time og har belysning egenskaper som passer "holde igjen trafikk," som er den trafikk systemet i India.

• Sende papirene for å overholde Indias motorkjøretøyer Act 1988 datoen det importeres. Du må sende en erklæring som angir hvor lenge bilen bli veien verdig, sammen med et sertifikat utstedt av en regjering valgt testingen byrået. Minimum veien verdighet for brukte biler er fem år fra import. Du må angi sikkerhet for at tjenesten fasiliteter vil være tilgjengelig i landet de fem årene.

• Tar bilen for testing. Testing sentrene er bilen forskning og utvikling etablering i Ahmednagar, Ministry of Defense, Automotive Research Association of India i Pune, sentrale farmen og maskiner trening og Testing Institutt i Budni, Madhya Pradesh. Du kan også bruke andre bilen instanser som er godkjent av staten. Testingen byrået vil utstede et sertifikat etter at bilen har møtt alle bestemmelsene i motorkjøretøy loven, 1988.

• Presentere papirarbeid skikker slik at du kan betale plikt. Toll-avdelingen vil beregne importavgiften du skal betale på bilen basert på dens lage og alder. Du kan leie en toll megler for å gjøre dette, da papirene kan ta en litt lang i anlegge.

• Skrive en sjekk til skikker å betale plikt når beløpet er beregnet. Du må betale plikt i utenlandsk valuta, så hvis kontoen i India ikke har valuta, du må ta ut pengene i lokal valuta og kjøpe valuta fra bank eller valutareservene byrået.

Tips og advarsler

  • Import avgifter for en bil i India kan være så høyt som 180 prosent av sin verdi, så sørg for at du har nok penger før bilen kommer i India.