Nnywellness.com

Om garasje-døråpnere


Om garasje-døråpnere

Når du kommer hjem etter en lang dag på jobben, det siste du vil gjøre er stoppe bilen, komme ut og løfter en tung, fet garasjeport. Hvis det er mørkt eller kaldt ute, er det ideen enda mer trist. Installere en garasje døråpner gir deg sikkerhet og komfort du fortjener.

Funksjonen

En garasje døråpner er motorisert utstyr som åpner og lukker garasjeporten. I stedet for å risikere ryggskade løfte tungvint døren, alt du trenger å gjøre er installere mekaniske enheten og snu en bryter. Åpneren gjør alt arbeidet for deg. Du kan installere en bryter i garasjen, på utvendige veggen utenfor garasjeporten, bilen at du parkerer i garasjen.

Typer

Det finnes fire typer garasjen dør openers. Kjeden stasjonen openers er den rimeligste. Denne typen har en metall kjede, som flytter garasjeporten opp og ned spor. Skruen stasjonen openers bruk en gjenget stang for å flytte døren tilsvarende opp og ned banen. Belte stasjonen openers ligner på en kjede, men bruke en tung gummi belte flytte døren. Alle disse er montert i taket. Siste er garage døråpner en datastyrt stasjon, som ligger rett over døren.

Forebygging/løsning

Garasjen dør openers har ulike mengder kraft og hastighet. Før du velger en ny opener, vurdere størrelsen og vekten av garasje døren. For en enkelt dør laget av tre eller PVC, vil en 3/4 hestekrefter motor være tilstrekkelig. Hvis garasjen har en dobbel dør eller du har en skreddersydd dør av metall eller solid tre, må en døråpner med minst 1/2 hestekrefter.

Betraktninger

Kjeden stasjonen garasjen dør openers, kan mens rimelig, være støyende. Skruen stasjonen openers er dyrere, men også kraftigere. De er også roligere og krever mindre vedlikehold enn kjeden stasjonen openers. Hvis du installerer din egen åpen, kan du lagre fra $100 til $250. Det kan ta ca 6 timer for å installere, hvis du er hendig med verktøy og komfortabel med ledninger.

Fordeler

En høyere kvalitet opener åpnes raskere slik at du får inne raskt og trygt. De lukke langsommere som en forholdsregel. Hvis du har flere dører på garasjen, kan du kjøpe kompatible garasjen dør openers og bruker fjernkontroller som har to eller tre knapper, slik at du kan åpne noen dører fra i bilen. Du kan kjøpe garasje døråpnere liten nok til å bære på nøkkelhanken også.