Nnywellness.com

Formatere en skadet SD-kort


Digitale kameraer gjør å ta bilder, slette dårlige og lagre minner på en enkelt datamaskin. Den populære merkevaren SanDisk (SD) bygger minnekort som kan lagre tusenvis av bilder. Men SD hukommelse kortene er ikke så stabil som harddisker fordi deres intern lagring er beskyttet av en spinkel stykke plast. Konstanten slette og opptak av bilder, kan bytte kameraer og koble til datamaskiner forårsake kortet funksjonsfeil.

Instruksjoner

Formatere SD-kort

• Hvis du vil hente bilder før formatering, gå til "Del 2." Ellers prøve og bruke kameraet først formatere SD-kortet. Lese kameraet manualen for veiledning om hvor du finner formatalternativet, vanligvis plassert under en innstillinger-menyen. Hvis dette trinnet ikke er vellykket, fortsetter du med alternativene nedenfor.

• Fjerne SD-kortet fra kameraet og kobler til datamaskinen ved hjelp av en innebygd minnekortleser eller en ekstern USBAdapter.

• Last ned programmet formatere minnekort. SD (sand) tilbyr en formatering program på deres nettsted med nøyaktige instruksjoner for alle versjoner av Windows: http://www.sdcard.org/consumers/formatter/.

• Når du velger å laste ned installasjonsprogrammet, velg "Lagre fil" og kjører programmet. Følg instruksjonene på SD-webområdet, avhengig av hvilken versjon av Windows du kjører.

• Det er tider når datamaskinen bare vil ikke Erkjenne SD-kortet og du ikke er gitt opsjonen å formatter. Dette betyr vanligvis at problemet ligger i en skadet kontroller på SD-kortet. En domenekontroller lagrer ikke data, men er en nødvendig komponent kunne lese kortet. Du kan ikke formatere et SD-kort med en skadet kontroller, men du kunne hente dataene. Fortsett til trinn 4 under '' del 2"for henting trinn.

Hente tapte bilder

• Laste ned et bilde utvinning program som PhotoRescue: http://www.datarescue.com/photorescue/download.htm. Følg linken og lagre programmet på datamaskinen. Dobbeltklikk på filen og følg installere instruksjoner.

• Koble det SD hukommelse card med datamaskinen og kjøre programvaren. Du vil bli bedt om å velge stasjonen du ønsker å gjenopprette--velge SD-minnekortet og skanner.

• Må du kjøpe programmet for å gjenopprette tapte bilder, men demoen lar deg se hva som kan og kan ikke gjenopprettes.

• Hvis det er skade, er det eneste alternativet å sende skadet SD-minnekortet til en foto utvinning selskapet og se hva de kan komme. Uansett, SD-minnekortet blir ubrukelig og du må kjøpe en ny. Følgende selskap gir utvinning tjenesten både i USA og internasjonalt: http://www.lc-tech.com/services/recoveryservices.html

Tips og advarsler

  • Du kan ikke formatere en skrivebeskyttet SD-kort. Se på siden av kortet etter en liten bit av plast og skyv det inn i ulåst posisjon.
  • Noen ganger er et feil kabel- eller USB-adapter skyldige. Hvis andre minne kort blir anerkjent, må du erstatte kabel eller kortet.
  • Alle hukommelse kortene har begrenset levetid. Hvis SD-minnekortet blir skadet mer enn én gang, kan det være tid erstatte det ellers risikerer å miste fremtidige bilder.