Nnywellness.com

Hvordan ta en LG 5400 mobiltelefon fra hverandre


Hvordan ta en LG 5400 mobiltelefon fra hverandre

Akkurat som alle elektroniske enheter, elektriske komponenter i telefonen LG VX-5400 funksjonsfeil og går dårlig. I stedet for kaste telefonen eller kjøper en erstatning, kan erstatte komponenter selv spare en betydelig mengde tid og penger. Skifte komponenter i telefonen ofte krever en fullstendig demontering av den mobile enheten. Siden mobiltelefoner er så liten, kan demontering være utfordrende. Tempoet selv, og ta hensyn til hvordan du er demontere telefonen.

Instruksjoner

• Slå av mobiltelefonen, og deretter fjerne bakdekselet, batteriet og SIM-kortet. Fjerne antenne tunnelbanen fra bunnen holderen og trykk så langt som mulig ut av veien. Fjern de fire T6 Torx skruene fra batterihuset.

• Bruke et lite skrujern for flatskjerm-leder for å skille bakdekslet fra telefonen. Løft kretskortet ut av mobiltelefonen, og deretter koble kretskortet kabelen fra telefonen og plasser styret ut av veien.

• Åpne cellen telefon skjermen panelet og Plasser telefonen så skjermen er ansiktet opp. Fjern fire gummi skruehettene og Phillips-head skruene fra foran skjermen panelet. Presse to sikre låsene på hver side av skjermen dekselet, og deretter fjerne skjermen dekselet og sett det til side.

• Løft nå-eksponerte skjermen ut av telefonen, koble skjermen kabelen fra tastaturet og fjerne skjermen fra telefonen og sett det til side.

• Koble tastaturet fra telefonen casing forsamlingen, og deretter fjerne tastaturet og sett det til side.

• Gjenta dette i omvendt rekkefølge å montere re LG VX-5400.