Nnywellness.com

Hvordan å bruke Nikon D40 fjernkontrollen


Hvordan å bruke Nikon D40 fjernkontrollen

Japan-baserte Nikon Corporation produserer D40 som sin-linjen (SLR) speilreflekskamera. Dette kameraet tar bilder med en oppløsning på 6,9 megapiksler, og sin base modell inkluderer en 18 m x 55 mm flyttbare linse. På baksiden vise kameraet vise egenskaper en 2,5 tommers LCD som lar brukere vise bilder og bla gjennom en rekke innstillinger og kontroller. Brukere kan også kjøpe tilleggsutstyr (ikke inkludert) fjernkontrollen: ML-L3 trådløs fjernkontroll, som også fungerer for andre Nikon-kameraer. Denne fjernkontrollen kan brukere ta selvportretter og gruppebilder.

Instruksjoner

• Slå på kameraet.

• Sett kameraet til en av de to eksterne modusene: "Forsinket Remote" eller "Rask respons Remote." Trykk på "Menu"-knappen på baksiden av D40 å oppdra på menyen i panelet. Bla nedover i menyen for å markere "Opptaksmodus", og trykk deretter på OK for å oppdra valg av opptaksprogrammer. Merk "Forsinket Remote" ikonet (et bilde av en fjernkontroll med "2s" av) eller "Rask respons Remote" ikonet (et bilde av en ekstern) i menyen som vises, og trykk deretter "OK" for å angi denne modusen.

• Feste kameraet til en tripod Drei center bolten av stativ til montering på undersiden av det Nikon D40. Hvis du ikke eier et stativ, sette D40 på en flat, jevn overflate.

• Fokus kameraet på objekt, person eller landskap du ønsker å fotografere. I motsetning til noen av Nikons andre kameraer, D40 ikke har en flip-out-skjerm som du kan bruke til å justere fokus eller se bildet før skyting med fjernkontrollen. Nedtrykt på utløseren knappen på fjernkontrollen halvveis til å bekrefte at D40 vil fokuserer holdent på hva du ønsker å fotografere.

• Skyv ut i søkeren okularet cup (liten firkant-formet plast holderen du vil normalt se inn mens du tar et bilde). Skyv inkludert DK-5 okularet lokket ned inn i dette sporet for å holde ut noen lys som kan forvrenge bildet.

• Få inn i rammen av bildet hvis du tar et selvportrett eller gruppe skudd som du ønsker skal vises.

• Pek fjernkontrollen D40 og trykke ned lukkeren-utløserknappen fullt for å feste bildet. Vær oppmerksom på at hvis du bruker "Forsinket Remote" modus, D40 vil ta bildet to sekunder etter at du trykker på utløseren knappen.