Nnywellness.com

Slik endrer du batteriet på en 1999 Audi A4


Slik endrer du batteriet på en 1999 Audi A4

På de fleste biler, et dødt batteri er en ulempe, men endrer det kan gjøres på siden av veien eller på en parkeringsplass. En 1999 Audi A4 er det heller ikke så vanskelig å gjøre, men først må du finne den. Lager batteriet er skjult under en plast panel bare frem av frontruten, ikke åpenbart synlig først. Når dekselet er ute av veien, men er bytte ut batteriet ganske enkel.

Instruksjoner

• Pop panseret. Skrelle tilbake gummi molding ligger mellom brannmuren og plast hetten og løft av plastdekselet. Bruk en stjernetrekker koble hetten fra området frontruten, og koble gjenværende bolten passasjersiden hjørne av hetten med 3/8-tommers ratchet og socket. Løft dekselet fra bilen.

• Koble den negative terminalen på batteriet med den åpne slutten fastnøkkel, så følge etter med positiv terminalen. Unbolt batteriet tie-down stroppen med en kombinasjon av ratchet og en åpne slutten fastnøkkel og løfte batteriet ut av motorrommet.

• Angi erstatningsbatteriet i motorrommet, sørge for at de er i samme retning som den opprinnelige akkumulator. Koble positiv terminal og den negative terminalen med en skiftenøkkel. Gjeninstallerer batteriet tie-down...

• Angi frontruten cowlen tilbake til den opprinnelige plasseringen og installere den med Phillips-skrutrekker og 3/8-tommers ratchet og socket. Sett batteridekselet over batteriet og skyv gummi molding tilbake over slutten.