Nnywellness.com

Tips & triks for Nokia 6270


Nokia 6270 er en mobiltelefon opprinnelig utgitt i 2005. Telefonen er hovedfunksjonene omfatter kvadrant-bånd frekvens støtte, miniSD-kort hukommelse oppbacking, Bluetooth, infrarød eller USB connectivity valgmulighetene, forbedret Data Rates for GSM Evolution (EDGE) og Radio innstillingen GPRS (General Packet). Den har en aluminium glidebryteren kropp med en 2.0-megapixel kameraet med 5 x digital zoom og liggende modus. Det har også en FM-radio og en MP3/AAC/M4A-spiller med høyttalere støtter 3D-effekter. Det er flere tips og triks som kan forbedre brukernes opplevelse.

Opprette snarveier på Standby-skjermen

Standby-skjermen for 6270 inkluderer signalet og batterinivå, dato og klokkeslett, kommunikasjonsnettverk og aktivert profilnavnet. Fra dette skjermbildet kan grafisk ordninger, fargevalg og skriftfarge endres avhengig av brukerens preferanser. Funksjoner kan også angis på to øverste tastene og navigasjon pad gjennom sine fire piltastene. En anbefalt funksjon bruker er "gå til-meny, som standard for å vise brukerens tilgang til de fleste funksjoner og som kan konfigureres for å vise andre foretrukne funksjoner.

Tilpasse Telefonliste

6270's boken kan vises som liste tre alternativer: viser bare kontakt navn, viser kontaktnavnene inkludert numre eller viser kontaktnavnene inkludert bilder. Kontakter kan lagres på SIM-kortet, telefonens minne, eller begge. For enkel identifikasjon ved mottak av anrop, kan ringetoner tilordnes til hver kontakt. Du kan også opprette kontaktgrupper, og en bruker kan legge til en bestemt ringetone for en gruppe som er opprettet.

Maksimere bruken av Nokia PC Suite

Nokia PC Suite-programvaren leveres som standard med 6270. Blant denne programvaren er filen administrere. Denne funksjonen anbefales når du overfører musikk-eller videofiler til telefonminnet eller på minnekortet. For musikkfiler har PC Suite Nokia lydbehandling, som brukeren kan konfigurere spillelister mer praktisk på en datamaskin og deretter kopiere dem til 6270 sammen med filene. PC Suite har også en video-konverteringsfunksjon som konverterer videoer som ikke gjenkjennes av den mobile enheten. Konvertert videoer og musikkfiler kan overføres praktisk benytter en USB-kabel.