Nnywellness.com

Hvordan du Wire 2 Wire blinklys på 2005 Honda skygge Aero


2005 Honda skygge Aero er en cruiser stilen motorsykkel med en rekke motoren. Ledningene som strøm hver blinklys føre til veksleknappen bytte der bakken, positive og negative ledningene er. To ledningene inne slå signalet er positive og negative. Positive ledningen er den svart med en hvit linje som går ned og negative ledningen er hvit eller solid svart.

Instruksjoner

• Fjerne bolten på baksiden av setet som sikrer setet til bakre fender socket og ratchet. Trekk setet av rammen og sett det til side.

• Løsne klemmen mutteren på negative batterikabelen ved hjelp av tilsvarende boksen skiftenøkkelen. Trekk kabelen av batteriet.

• Løsne blinklys braketten med en skrutrekker. Trekk blinklys av rammen. Slå begge plast wire caps mot klokken før de kommer ut ledningene. Dra ledningen fra hverandre og sette det lager blinklys.

• Koble positive og negative ledningene på nye tur signal til tilsvarende ledningene. Plasser nye wire caps på ledningene og vri caps med urviseren til caps er stramt. Plasser blinklys rammen og stram braketten.

• Erstatt batterikabelen til batteriet motsatt vei at du fjernet den. Snu den blinklys bryter for å sikre at slå signalet fungerer. Erstatte setet på rammen og stram setets sikre mutter før det er tettsittende.