Nnywellness.com

Hvor å Test for alkohol i gass


Hvor å Test for alkohol i gass

Gass inneholder vanligvis noen alkohol, som kan være så mye som 10 prosent. Alkohol, men kan være skadelig for motoren og det er viktig å bestemme beløpet som finnes i gassen du bruker i bilen eller andre engine. Det er mange alkohol test kits som du kan kjøpe og bruke til å teste bensin før du bruker den i bilen.

Instruksjoner

• Kjøpe test kit. Få en prøve fra gassen pumpen eller tanken på bilen. Sjekk det fysiske utseendet til bensin å sikre der er nei partikler og den har klart gylden farge.

• Ta reagensglasset i test kit og legge sett vann opp til nivå med en linje på reagensglasset.

• Legge til ca 18 ml av gass til væsken når bensin linjen. Legge til rask-sjekk løsningen i reagensglasset hvis det var inkludert i test kit. Kontroller at rommet der du utfører denne oppgaven er godt ventilert og det er ingen brann eller varme som kan forårsake brann som bensin er brannfarlig.

• Lukk reagensglasset med sin lua og rist den til innholdet er godt blandet. Hold røret i oppreist stilling for to til 10 minutter før innholdet slå seg ned.

• Sjekk hva som skjer med innholdet, lese markeringene på reagensglasset som angir intervaller i volumet av væske inne med en prosentandel mål. Hvis det er alkohol i bensin, øker mengden vann. Les merkingen på hvilket separasjon av gass og vann til å fastslå en nøyaktig prosentdel av alkohol i drivstoff utvalget. Hvis det er ingen endring i lesing, er det ikke alkohol i utvalget.

• Gjenta testen hver gang du kjøper bensin å være sikker på at du vil aldri bruke bensin som kan skade bilens motor.