Nnywellness.com

En liste over mellomstore SUVS


En liste over mellomstore SUVS

Shopping etter en mellomstore sport utility kjøretøy kan være vanskelig som det er så mange valg. Den gjennomsnittlige shopper ser for en bil som kan drivstofføkonomi og makt. SUV gikk fra den ene ytterligheten som gass guzzling lastebiler med mye makt og rom. Mellomstore SUVer tilbyr et godt kompromiss som de har blitt krympet ned og integreres i familien som en multipurpose kjøretøy kan de samme oppgavene som sin forgjenger og spare penger til tross for økende drivstoffkostnader.

Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox ble introdusert i den Chevrolet line-up i 2005 som en kompakt SUV. Vårjevndøgn ble forlenget og ble en mellomstore SUV i 2007. Lastebilen vert en fire eller seks-sylindret motor med en sekstrinns automatisk. Denne lastebilen har også et alternativ for flex-fuel. Bilen er utstyrt med en standard stabilitet system ytelse og håndtering. Prislappen på denne lastebilen begynner på $22,745, fra 2010.

Vadested kant

Ford kanten er redesignet for 2011 og vert en turboladet firesylindret motor. Denne lastebilen har også en valgfri V-6 også. Ford kanten kommer med en forhjulstrekk eller alt-hjulet stasjonskapasitet. Ford kanten kommer med en berøring skjermen teknologien å gjøre bilen lettere å operere og selvfølgelig legge litt spenning til denne reviderte SUV. Prislappen på denne lastebilen begynner på $27,220.

Ford Explorer

Ford Explorer har blitt redesignet for 2011. Ford Explorer er utstyrt med en inline firesylindret eller en V-6 motor som kan 290 hestekrefter. Begge motorer er utstyrt med sekstrinns automatgir. Ford Explorer holder opp med tradisjonen fra de siste årene med et romslig interiør og masse strøm ved behov. Ford Explorer starter på $28,190.

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee har blitt redesignet for 2011. Denne SUV vert en 290 hk V-6 eller en 360 hk V-8. Denne lastebilen er standard med firehjulsdrift. En oppvarmet rattet er tilgjengelig for kalde morgener. Jeep Cherokee har en behagelig interiør og masse benplass for høyere passasjerene. Prislappen på Jeep Cherokee starter på $30,215.

Kia Sorento

Kia Sorento er tilgjengelig med enten en fire- eller en-sylindret bensinmotor. Lastebilen er også tilgjengelig med front-hjulet eller alt-hjulet stasjonen. Sorento er unik med sin panoramautsikt takluke og bilen basert konstruksjon, gjør det hyggelig for enten sitte i trafikken eller en søndag cruise. Den nydesignede Kia Sorento starter på $19,995.

Mazda CX-7

Mazda CX-7 er utstyrt med enten 161-hestekrefter eller 244 hestekrefter fire-sylinder motor. Bilen leveres også med en blind flekk varslingssystem og en tilgjengelig sikkerhetskopien kameraet for ekstra sikkerhet. Denne lastebilen kan kjøpes med forhjulstrekk eller firehjulsdrift. Prislappen starter på $ 21 700.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg er redesignet med en ny for 2011. Denne SUV har en åtte-trinns automatisk girkasse og er større enn forgjengeren, men lettere i vekt. Fall i vekt vil øke sin drivstofføkonomi. Touareg leveres som standard med et utvalg av bensin, diesel eller elektrisk hybrid-motor. Touareg seter fem og er konkurransedyktig med de høy modellene som Lexus eller Mercedes. Prisen starter på $40.000.

Honda Pilot

Honda Pilot tok i 2009 og kroppen stilen er fortsatt det samme for 2011. Piloten seter åtte komfortabelt med en 250-hk V6. 5-trinns girkasse har blitt raffinert for en glatte ri. Honda Pilot starter på $28,045.