Nnywellness.com

Hvordan å tine frosne drivstoff linjer


Oddsen er ganske bra at du har aldri i livet ditt sett frosne bensin. Bensin er en blanding av mange forskjellige stoffer, inkludert olje. Som petroleum voks, bensin får veldig tykk og hard, men det nesten aldri endres faser og "fryser" til iskrystaller. Vann, derimot, gjør, og vanndamp gjør det enda raskere. Det er vann og vanndamp i drivstoff linjer som fryse, spesielt når du har La bilen sitter med en tom tank.

Instruksjoner

• Bringe bilen varm garasje. Varme og vedvarende varme er den enkleste løsningen, så får bilen i en varm og tørr garasje er selvfølgelig den foretrukne metoden. Etter noen timer, kan du prøve å starte den på nytt. I all sannsynlighet, vil motoren brann rett opp.

• Bestemme om du kan varme motoren på stedet. Dette bærer noen vurdering av flere grunner. En, må du ha en pekepinn om hvor drivstoff linjene er i bilen. To, må du ha elektriske ovner eller en propan - eller parafin-drevet ovn tilgjengelig. Tre, du trenger tid til å tine linjene, og hvis det er kaldt du kanskje ikke har tid til å vente.

• Sett en varmekilde under bilen og under panseret på bilen, hvis du har midler til å gjøre det trygt og effektivt. Husk, det ikke er drivstoff du er tining, men vann og tilsetningsstoffer i drivstoff. Denne metoden kan ta lengre tid enn varm garasje, fordi hvis du er ute i elementene, du kjemper for å varme linjene mens mor natur kjemper for å avkjøle dem ned. For å holde kald luft fra angre dine hardt arbeid, kan du vurdere innpakning eller dekker linjene med filler eller håndklær etter du varme hver inndeling.

• Legge til to eller tre gallon bensin på bilen. Hvis du er ikke positive du arbeider med frosne drivstoff linjer og du merke at din bensintanken er tom eller nær tom, prøver å legge til en gallon eller to av drivstoff tørst tanken. Når en bensin tanken er nær tom, drivstoff inneholder og elementer innen at drivstoff er mer utsatt for kald luft. Å legge noen bensin tanken kan hindre effekten av dette. Og selvfølgelig, når motoren går, det vil holde seg varm.

• Legge til en drivstoff frostvæske behandling i tanken. Det vil absorbere vannet. Auto deler butikker bære disse drivstoff tilsetningsstoffer av forskjellige merkenavn. Legg til to eller tre flasker og gi den et par timer å arbeide.

• Slå din nøkkel til "på" posisjon og lytte til drivstoffpumpen. Med tasten på og pumpen kjører, komme ut og rock bilen kroppen og tilbake ved å trykke på siden. Dette vil hjelpe frostvæske å blande med drivstoff, hvis det ikke allerede har. Hvis du ikke har muligheten til å varme linjene, bare slå på tasten på for 10 sekunder og av i 30 sekunder. Gi de-icing agent tid å gjøre dens ting. Gjenta denne syklusen før du kan starte motoren.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsetter å møte kulde og drivstoff linjer, se til å kjøpe en drivstoff linje ovn. Det er flere tilgjengelig på markedet.
  • Det er uklokt å bruke noen alkohol-basert sammensatte i båter eller kjøretøy med glassfiber drivstoff tank - et faktum som mange båt og eldre modell Corvette eiere ha oppdaget den harde måten. Alkohol har en stygg vane for oppløsning glassfiber harpiks, og at kunne slutten veldig dårlig hvis du finne ut om din svekket harpiks fem miles fra kysten og 50 fot fra nærmeste haien.