Nnywellness.com

Tilbakestille en iPod Nano 4G


Tilbakestille en iPod Nano 4G

Noen feil iPod Nano må gjenopprettes helt, som vil slette alle data fra enheten, eller har firmware på enheten reinstallert av iTunes. Før du prøver noen av disse metodene, bør du tilbakestille iPod Nano. Nano kan tilbakestilles uten risiko for å miste filer og enheten må ikke være koblet til iTunes å utføre prosedyren.

Instruksjoner

• Finn "Hold" bryteren på toppen av iPod Nano 4 G. Skyve det i én retning vil plassere Nano 4G i "Hold", som vil låse den. Flytt det ut av "Hold" posisjon til å låse opp Nano.

• Trykk på "Center" og "Meny" knappene samtidig til Apple-logoen vises. Dette kan ta seks til 10 sekunder. Kontroller at du trykker på "Meny"-knappen mot utsiden av klikkehjulet. Slipp deretter knappene og iPod Nano 4G bør tilbakestilles.

• Lade iPod Nano 4G å sikre lav som forårsaker problemet. Koble den til dokkingkontakten og koble pluggen til stikkontakten. Du kan også koble Nano til datamaskinen med USB-synkroniseringskabelen lade den. Kontroller at datamaskinen ikke er satt til sove. Etter 30 til 60 minutter, iPod Nano bør være fulladet. Slå Nano og se om det fungerer riktig.