Nnywellness.com

Hvordan overføre 8mm kamera Digital bånd til en datamaskin


Hvordan overføre 8mm kamera Digital bånd til en datamaskin

Det er to forskjellige typer 8mm videokamera formater. Først er Hi8 analoge video format mens andre er Digital8 digitalt format. Begge bruker samme størrelse bånd, noe som gjør det enkelt å flytte en tape fra én enhet til en annen (Digital8 bånd kan brukes i et Hi8 videokamera men en Hi8 tape er kan ikke brukes i en Digital8 kameraet i digitale). Hvis du har videoinnhold for tiden på en av de 8mm tape formater er det mulig å laste opp innhold til datamaskinen.

Instruksjoner

• Installere et videoopptakskort til datamaskinen hvis du ennå ikke har slik enhet på systemet. Hvis du ikke vil åpne datamaskinen for å installere en intern enhet, er det eksterne kort tilgjengelig som koble til en av USB-portene på systemet. Last opp noen drivere sammen med videoopptakskortet.

• Setter inn Hi8 eller Digital8 tape i dens kameraet og Lukk kassettspilleren slår på kameraet.

• Plugg den 3,5 enden av RCA å 3.5mm kabel til "Linje ut"-porten på kameraet. RCA endene av kabelen inn "Video In"-porter på datamaskinen.

• Åpne Windows Movie Maker (funnet på "Start"-menyen), deretter slå videokameraet på. Du må vente til Windows Movie Maker helt laste før du slår kameraet på (ellers programvaren kan ikke merker det).

• Velg "Capture" og velg opptakskortet fra listen over enheter du kan fange fra. Trykk "Spille" på videokameraet, og klikk "Record" i Windows Movie Maker. Programmet leser lyd og video-opptakene fra tilkoblede kameraet. Når ferdig klikk "Stopp" stoppe innspillingsprosessen. Innspillingen vises nå som et miniatyrbilde på siden av skjermen.

• Klikk og dra miniatyren ned til bunnen av skjermen i tidslinjen. Når det Velg "Start", "Lagre filmen som" og lagre vises på skjermen. Tittel videofilen, Velg et sted å lagre video format og klikk "OK" for å lagre videofilen på datamaskinen.