Nnywellness.com

Hva er en G-telefon?


Mobiltelefonindustrien er full av ulike typer telefoner. G-telefon er en telefon som er designet av T-Mobile som opprinnelig ble utgitt i 2008. "G" i telefonen gjelder telefonens tilkobling hastighet og sin Google-spesifikke programmer.

Funksjonen

T-Mobile G telefonen er en smarttelefon, det er mulig å utføre en rekke andre funksjoner enn bare telefonsamtaler. Telefonfunksjonene av en innebygd prosessor som kan lagre minne og data.

Skjerm

G telefonen er en berøringsskjerm, noe som betyr at brukerne navigere telefonen gjennom en interaktiv sensoriske skjerm som touch. Telefonen inneholder også en QWERTY tastatur det lysbilder ut, slik at brukere har muligheten til å skrive med en full tastatur.

Funksjoner

G telefoner har de viktigste typene funksjonene i smartphones, inkludert, men ikke begrenset til, webtilgang, GPS navigasjon, multimedieprogrammer (for film-ser og lytte til musikk), innebygd kamera og videoopptaker, stemmekommandoene, Wi-Fi forenlighet og muligheten til å sende og motta e-post.

Strøm

G telefonen kjører på batterilevetid som sporadisk lades. Makt er kategorisert i to typer: aktiv og standby. Aktiv tid refererer til livet av batteriet når telefonen er aktiv eller i bruk. Standby akkumulator livet har å gjøre med hvor lenge telefonen vil vare når den er inaktiv.