Nnywellness.com

Hvordan bytte tilbake høyttalere på en 2000 Chysler 300 M


Chrysler 300M biler er utstyrt med fabrikkinstallert 6 x 9-tommers ovale høyttalerne på bakre dekk. Disse høyttalerne kan erstattes med nye høyttalere om nødvendig på grunn av feil. Det anbefales at en fabrikk høyttaler brukes som erstatning, fordi de opprinnelige utstyr-høyttalerne er en 2 ohm design, mens de fleste ettermarkedet høyttalere er en 4-ohm impedans. Mens den bakre dekket og noen indre paneler må fjernes til høyttalerne, er bare enkle verktøy nødvendig.

Instruksjoner

• Dra fast oppover i baksetet bunnen pute forkant. Fjerne puten fra bilen.

• Fjerne to 3/4-tommers nøtter fra under midten av baksetet øvre pute, bruker en 3/4-tommers skiftenøkkel. Fjerne to 14 mm bolter fra under sidene av baksetet øvre pute, med en 14 mm socket og ratchet håndtaket. Løfte seteryggen pute oppover og fjerne fra bilen.

• Lirk opp plate begge bak dører med en verktøyet, monitorer døren. Lirke ut baksiden panelene på begge sider av bilen, og deretter lirke ut den øvre pilar trimpanels med en verktøyet.

• Lirke ut tre runde plast beholde klipp fra fronten av bakre dekk panelet med din verktøyet. Dra dekk panelet frem for å avsløre høyttalerne.

• Fjern fire Phillips skruer fra kanten av høyttalerne med en stjerneskrutrekker. Trekk høyttalerne ut av dekk og koble fra ledningsnett seletøy koblet til ryggen. Koble ledninger seletøy til nye høyttalerne og teste operasjonen. Plasser den nye høyttalerne i kortstokken og fest med Phillips skruer. Erstatt i dekk panelet, trim og puter.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe en verktøyet på de fleste auto deler butikker.