Nnywellness.com

Hvordan fjerne konvertible toppen av en Saab 900


Selv om en cabriolet top på din Saab 900 lar deg nyte en hyggelig, sommeren bris når tar bilen for en stasjon, kan konstant bruk føre stoffet på toppen for å bli slitt og skadet. Når dette skjer må du fjerne de fra øverste bue rammen for å få det reparert eller erstattet. Fjerne konvertible toppen fra din Saab 900 er en oppgave som vil ta deg rundt en time å fullføre.

Instruksjoner

• Angi baksetet i din Saab 900. Finn beholde stripen på tilbake interiøret i bilen som forbinder konvertible toppen til baksiden av din Saab 900.

• Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene som forbinder stripen på plass. Dra stripen fra interiøret. Holde beholde stripe og skruer i et trygt område, så kan du knytte dem til en toppen på et senere tidspunkt.

• Plass hendene på spenning kabler som er festet til toppen bue rammen din Saab 900. Slå kablene i retning mot klokken til de blir løs i topp baugen.

• Trekk kablene fra topp baugen og plassere dem med tidligere-fjernet beholde stripen. Dette vil frigjøre konvertible toppen fra rammen av Saab.

• Løft konvertible toppen fra rammen av kjøretøyet. Vær forsiktig når du fjerner toppen for å sikre at du ikke skader noen del av Saabs ramme.