Nnywellness.com

Hvordan konvertere speilreflekskamera Film til Digital


Hvordan konvertere speilreflekskamera Film til Digital

Fotografi har hatt en lang historie med å bruke speilreflekskameraer, som gjør utstrakt bruk av 35 millimeter film. Inntil nylig film ville være utviklet kjemisk og deretter trykt på fotopapir for utskrifter, og opprinnelig utviklet filmen ble også bevart i form av filmnegativer, som kan brukes for å gjøre fremtidige utskrifter. Siden den digitale revolusjonen, er enheter utformet for å skanne slik utskrifter og negativer for å gjøre dem til digitale filer for visning på datamaskiner og digitale bilderammer. De to viktigste enhetene for dette arbeidet er skannere (å skanne utskrifter) og film negativ skannere (å konvertere negativer).

Instruksjoner

• Koble en planskanner eller en negativ filmskanner til datamaskinen og installere programvaren som fulgte med enheten. Programvaren leveres med skannere kan du bruke skanneren systemer og også lar deg redigere og lagre nylig skannede bilder i formatet du ønsker. Når du bruker denne programvaren, bruke PNG-format til å lagre din opprinnelige skanner, Hvis produsenten inkludert formatet i programvaren som dette vil bevare bildet i høyest mulig kvalitet. Hvis det er ingen PNG-alternativet, vil deretter JPEG-format med lavest komprimeringsinnstillinger gi en ganske rimelig kvalitet bildefil.

• Plasser en av dine fotoutskrifter til flatbed skanneren, eller film negativ til en negativ filmskanner, og trykk på "SCAN" knappen på enheten for å starte søket. Hvis skannerprogramvaren ble installert riktig, vil du se det skannede bildet vises på datamaskinskjermen. I noen tilfeller må du kanskje starte skannerprogramvaren på datamaskinen og deretter aktivere avsøke fra inne i programvaren ikke ved å trykke en knapp på skannerenheten.

• Bruk delen av programvarepakken scanner bilderedigering til å beskjære bildet, redusere eller øke størrelsen, riktig farge eller gjøre andre endringer du ønsker. Når du er fornøyd med det skannede bildet, lagre den på harddisken for datamaskinen som en PNG- eller JPG-format. Husk å navngi det skannede bildet som lar deg enkelt identifisere den på harddisken din, gjør det enklere å finne i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Å lagre opprinnelig skannede bilder uten å bruke plassbesparende komprimering. Bruker fil-størrelse kan gjøre filen mindre på harddisken, men vil det også redusere kvaliteten på filen, som kan være veldig merkbar når du forsøker å skrive ut en kopi på en skriver. Hvis diskplass er begrenset for deg, kan du vurdere å kjøpe en ekstern bærbar harddisk å lagre alle opprinnelig skannede bildefiler.
  • Skanning negativer vil alltid gi høyest kvalitet digitale bilder, men skannerne er også dyrere enn Planskannere brukes til å skanne utskrifter. Hvis du opererer et fotografi virksomhet, vil du absolutt vurdere en negativ filmskanner i stedet for en planskanner.
  • Hvis skanner negativer, håndtere negativer i kantene. Oljer fra hånden vil skade de negative bildene på filmnegativer over tid.