Nnywellness.com

Sammenligne LCD og Plasma HDTV


Sammenligne LCD og Plasma HDTV

Når du handler for TV, er det lett å bli forvirret av alle alternativer på markedet. Du kan gå inn i butikken på jakt etter en viss størrelse TV, og plutselig finne deg selv konfrontert med uventede valg som om du ønsker en plasma-TV eller en LCD. Begge har fordeler, og det virkelig kommer ned til dine unike behov.

Forståelse HDTV

HDTV er en populær type TV.
Høy tetthet TV (HDTV) er en type digital TV som tilbyr høykvalitets bilder fordi den har en høyere enn gjennomsnittet antall linjer i hver ramme. Dette gir bilder nærmere. HD TV har generelt mellom én og to millioner piksler per ramme, som er fem ganger mer enn en standard TV. Denne HD-teknologi ble introdusert til USA seerne i 1990. Plasma og LCD-TVer er to typer HDTV.

Plasma-TVer

Plasma TV er kjent for sin dype svarte.
Forbrukeren hvem kjøpet plasma-TV ofte gjøre det på grunn av sin størrelse, sin bildekvalitet og prisen. For å få et klart bilde, bruker teknologien elektroder starte elektriske pulser som opphisse sjeldne naturgass som neon og xenon. Dette fører dem å gløde, og for å produsere lys som utstråler gjennom tusenvis av enslig pixel celler. Lyset tennes blå, grønn og rød fosfor i hver celle i den riktige balansen å lage en riktig farge sekvens.

Svarte er veldig mørk, og forbrukerne finne som plasma TV er perfekt for filmen ser i et mørkt rom. Det tilbyr optimale bilder på gigantiske TV. Det også en tendens til å komme med en lavere prislapp enn LCD TV. Tidligere forbrukere har hatt noen problemer med bildet oppbevaring og skjermen brenne-in. ingeniører arbeider med dette problemet og har kommet en lang vei. Plasma-TVer har nå en piksel orbiter som flytter hvert bilde raskere. Dette reduserer innbrenning, men fortsatt helt hindre ikke den. Plasma-TV er også ikke ideelt for store høyder. Trykket prisforskjellen mellom gassene kan forårsake en irriterende summende lyd på høyden. Hvis du tror høyde kan være et problem for deg, kan du se produsentens rangeringer for høyde parametere.

LCD-TVer

TV-apparatet bruker mindre energi.
Krystall - displayet TV (LCD TV) fungerer ved å filtrere hvitt lys. Flytende krystall fylte celler er rammet av en elektrisk ladning, og de løser til en viss grad som filtrerer hvitt lys, som er generert av en lampe som er bak skjermen. Forbrukeren hvem kjøpet LCD TV verdsette det faktum at det er svært energieffektiv - som er bra for miljøet i tillegg holde elektrisitet kostnadene nede. Bilder på skjermen pleier å ha mer grå enn en plasma-TV. Men har LCD-TV en mindre reflekterende overflate enn plasma TV, gjør det enklere å se fra alle vinkler. Innbrenning er ikke et problem med LCD-TV siden det fungerer ved å filtrere ut farger, ikke opprette statiske bilder.

Beste TV du

Finne den perfekte TV for din familie.
Både LCD og plasma-TV er utmerket visning valg. Når du velger en, er det viktig å finne din egen unike kriterier. Hvis rik fargene og størrelsen er viktigst for deg, så vil du sannsynligvis gå med plasma. Hvis du vil unngå innbrenning problemer og ønsker å bruke mindre energi, så er det LCD TV sannsynligvis det beste valget for deg.