Nnywellness.com

Koble et batteri til en terminalblokken


Koble et batteri til en terminalblokken

Terminalen er praktisk for flere tilkoblinger til en marine batteri. En stor kabel gjør tilkoblingen fra hver terminal på batteriet til sin egen terminalblokken. Terminalblokken er en serie av terminal pigger som er koblet i en ikke-ledende mount. Stor terminal stud på slutten bærer strøm fra batterikabelen til små terminalene. Liten terminal stenderne bruk ring eller U terminaler crimped til ledninger innmatingens enhetene. Terminal blokk og batteri kablene må være dimensjonert for å bære belastningen fra alle enhetene.

Instruksjoner

• Utforme rød og svart kabelen langs ønsket ruten fra batteriet til terminalblokken. Kutte kabelen til lengde - pass ikke klippe det for kort.

• Stripen den siste 1/2 tommen isolasjon av alle fire ender. Sett hver ende i en terminal lug og plassere utspring i lug crimper. Slå crimper med hammeren til utspring er grundig crimped stramt.

• Koble ledningene til batteriet innlegg - rød positive, svart til negative- og deres respektive terminal blokker. Installere lockwashers og stram den batteri bolter og terminalblokken nøtter ned fast.

Tips og advarsler

  • Montere terminal blokkene tett sammen for å hjelpe koble ledningene til enhetene og å lette feilsøking. Kontroller at blokkene og ledninger er dimensjonert for å bære sine laster, og sikringer er dimensjonert for å beskytte den minste ledningen i kretsen.