Nnywellness.com

Hvordan å demontere en turbolader


Hvordan å demontere en turbolader

Turboladeren er en komponent i luften av et kjøretøy eller maskinen. Turboladeren er boltet til eksos manifold av naturlig pustende motor. Turboladeren bruker motoren eksos spin sin turbin hjul, som igjen trekker inn frisk luft gjennom inntaket av turbinen. Frisk luft sendes til sylindere. Luften er så blandet med drivstoff under inntak syklus av motoren. Turbolader feil kan oppstå i løpet av motoren. Demontere en turbolader for reparasjon eller vedlikehold kan være nødvendig å utvide motoren levetid og beholde motor hestekrefter.

Instruksjoner

• Fjern skruene fra kompressor kapslingen på turbolader bruker en ratchet fastnøkkel med en kontakt som passer bolten hodet. Kompressor bolig er bolig som ikke har eksos halen stede. Sett skruene til side. Fjern de fire skruene som er under huset kompressor ratchet og socket. Trekk kompressoren bolig gratis fra turboladeren.

• Fjern skruene fra turbinen boliger med ratchet fastnøkkel og socket, etterlot to bolter fortsatt festet på toppen og bunnen av huset. Angi fjernet skruene til side. Begynn å fjerne topp- og bolter, alternerende mellom hver bruker 1/4-tommers svinger. Fortsett til boltene er fjernet. Skyv turbin boliger fra turboladeren.

• Merk både turbinen og kompressoren hjul med merketråd maling med en linje som går fra rattet til den sentrale delen. Dette vil tillate deg å justere hjulene under montering.

• Fjerne kompressor hjulet mutteren med en 7/16-inch socket. Trekk kompressor hjulet gratis i midten. Fjern turbin hjul og aksel ved å trykke forsiktig på turbin akselen med en hammer til de er gratis center bolig.

• Fjerne kompressor platen ved å løsne to boltene som holder den på plass. Sett skruene til side.

• Fjerne snapin ringene som holder turbin kulelagerne på plass med en liten flathead skrutrekker. Når snapin ringene er fjernet skal kulelagerne skyve gratis fra akselen. Hvis lagrene er stramt og vil ikke fjerne fra akselen, bruke gjennomtrengende smøremiddel på akselen til å skyve lagrene gratis.

• Spray kulelager med smøremiddel å hindre rust og å løsne karbon. Dekke turbolader hus og hjul med en plast ark eller butikk håndkle til å stoppe utsatt for støv og skitt.

Tips og advarsler

  • Turbolader bolt størrelser varierer etter motor produsenten. Et fullstendig sett med metrisk og standard stikkontakter ville være ideelt for turboladere fjerning.