Nnywellness.com

Hvordan velge en mobiltelefon for eldre


Hvordan velge en mobiltelefon for eldre

Som vi kan alder, våre syn og fingerferdighet svekkes. For mange pensjonister, kan mobiltelefoner være ganske frustrerende deres liten tastatur og skjerm, ikke å nevne en overveldende rekke teknologialternativer. Det er ingen mobiltelefon som best passer behovene til hver senior, som noen vil være mer komfortabel med visse teknologifunksjoner, og noen vil kreve forbedret lyd eller visuelle evner, eller foretrekker et enklere design. Når du velger en mobiltelefon for eldre, vurdere noen viktige funksjoner.

Instruksjoner

• Bestemme primær bruk. Når du velger en telefon, kan du bestemme om det skal brukes primært i nødsituasjoner eller ringe familiemedlemmer og venner. Telefonbruk kan påvirke typer telefoner tilgjengelig, samt bruksalternativer.

• Besøk en mobiltelefon butikk for å teste flere forskjellige telefonmodeller. Pensjonister som har problemer med syn eller manuell fingerferdighet kommer ikke til å velge en telefon som har en liten skjerm, en liten tastaturet eller berøringsskjerm alternativer. Telefoner med større knapper som er tydelig merket og baklys er enklere å bruke. Telefoner med telefoner er også praktisk for de som bruker lang tid på telefonen med familiemedlemmer.

• Vurdere planen betalingsmåter. Hvis mobiltelefonen brukes sjelden, kan kontantkort nok. Hvis telefonen skal brukes ofte snakke med barnebarn eller andre familiemedlemmer, kan du vurdere å legge til en linje på en eksisterende plan for familien.

Tips og advarsler

  • Ikke legge SMS eller Internett-tjenesten til din plan hvis du ikke planlegger å bruke disse funksjonene.