Nnywellness.com

Hvordan bygge en ungdom ødeleggelse Derby bil


Hvordan bygge en ungdom ødeleggelse Derby bil

Ungdom riving derbyer presentere en mulighet for hele familien å engasjere seg i en one-of-a-kind bil bygge. Selve konseptet av riving derby, kjører i andre biler før de kan ikke lenger Drive, egner seg visse farer. Men ved å ta deg tid til å bygge en velutstyrt ungdom derby bil, unge driveren vil være trygt og sikkert mens han knuser og krasjer inn konkurrenter.

Instruksjoner

• Kjøpe en 4 - eller 6-sylindret bil med en kort akselavstand, ifølge reglene for ungdom riving derby som du vil gå inn. Sjekk lokale Skraphandlere og rubrikkannonser for eldre biler som kan kjøpes for en rimelig pris.

• Fullfør eventuelle reparasjoner som er nødvendig for å bringe kjøretøyet i grunnleggende driftstilstand hvis det ikke allerede. For å gjøre godt i riving derby, må bilen være mekanisk lyd nok til å tåle ca ti minutter av grov.

• Fjern alle innvendige komponenter fra kjøretøyet, inkludert headliner, bak og passasjer seter, dashboard og kollisjonsputen.

• Fjerne frontruten, bakre frontruten og alle glass i vinduene i dørene på bilen. Ta av til side view speil, samt noen andre glass, plast og chrome trim stykker på fasaden og interiøret i bilen. Pass på å også fjerne frontgrill stykket, som gitre ikke er vanligvis tillatt i derby biler.

• Løse alle dører i lukket posisjon ved sveising eller kjeding dem stengt. Installere padding, i henhold til derby regler, på førerens dør å hindre riper og blåmerker forårsaket av uvesentlig treff det. Skummet padding, som brukes i kjøretøy seter, er et vanlig valg for døren polstring.

• Installere en stål tverrligger utvide fra en side av bilen til den andre, rett bak førersetet. Dette vil forhindre bilen fra grotting i nær ungdom driveren. Ekstra sikkerhetskomponenter, for eksempel en veltebøyle, kan tillates avhengig av spesifikke regler av ungdom riving derby. Kontakt med arrangørene for tillatte veltebøyle spesifikasjoner.

• Fjern lager gasstanken og Installer en metall eller marine-stil gasstanken i baksetet av bilen. Sikkert feste tanken med solid tie-downs og konstruere et metall skjold for å dekke akvariet. Vanligvis tillates ungdom derby biler bare å kjøre med tre til fem gallon av gass. Velg størrelsen på tank på bilen din tilsvarende.

• La lager støtfangere på plass og sikre dem på plass med sveiser eller kjede. Sikre stammen og panseret på bilen ved bolter dem på plass eller installere en kjede for å hindre hette eller bagasjerommet fra spratt åpent om konkurransen.

• Fullføre prosjektet ved å male bilen i en oppsiktsvekkende fargevalget og tydelig viser kjøretøyets tilordnet konkurranse nummer på begge dører. Mange riving derbyer vil ha en konkurranse for "beste jakt" bilen, og det er ingen grense for hvordan kreativt bilen kan males.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale ungdommer ødeleggelse derby en liste over bestemte regler og bil krav før du kjøper bilen.
  • Mens moro er ungdom riving derbyer farlige hendelser. Følg alle sikkerhetstiltak, for eksempel iført en beltet og hjelm, mens du deltar i arrangementet.