Nnywellness.com

myTouch 3G Slide spesifikasjoner & funksjoner


HTC myTouch 3G Slide er en bar-stil-mobiltelefon som gir deg valget mellom en berøringsskjerm eller skyve ut en full tastatur. MyTouch 3G Slide er kun tilgjengelig for brukere på T-Mobile trådløse nettverk og ble utgitt i våren 2010. Siden T-Mobile bruker GSM-teknologi, trenger du et SIM-kort for at myTouch 3G lysbildet å gjenkjenne telefonnummeret.

Skjermen og batteri

MyTouch 3G Slide har en TFT-berøringsskjerm som måler 3,4 tommer diagonalt. Skjermen viser bilder med en oppløsning på 320 x 480 bildepunkter og har 16-biters farge vise 65 000 forskjellige farger. 3 G lysbildet har et litium ion-batteri med kapasitet på 1300 mAh eller milliamp timer. Milliamp timer måle batterilevetid, som er nesten syv timer bruk og 12 dagers standby-modus.

Internett og lagring

MyTouch 3G Slide kobles til Edge-nett med en hastighet på 236.8 kilobyte per sekund og T-Mobile's 3G nettverk med en hastighet på 7,2 MB per sekund. MyTouch kan også plukke opp tilkoblinger via Wi-Fi. Telefonen har intern lagring av 512 MB, men du kan nå opp til 16 gigabyte med et minnekort. Telefonens minnekapasitet kan du angi så mange telefonlisteoppføringer og tall som du ønsker.

Media

MyTouch 3G Slide har en 5.0-megapixel digital kameraet med blits for dårlige lysforhold. Autofokus-funksjon lar deg fokusere på en bestemt person mens du tar et bilde. Alle bilder tatt er med en oppløsning på 2,592 x 1,944 bildepunkter. Telefonen har også en Android mediaspiller som spiller MP3, WAV og eAAC lydfiler. Mediespilleren spiller også MP4, H.264 og H.263 videofiler.

Andre funksjoner

MyTouch bruker operativsystemet Android 2.1, og har en 600 MHz prosessor. Telefonen har også dokumentet viser funksjoner, slik at du kan se på filer fra Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Adobe Acrobat PDF seer. 3 G lysbildet har også talesøkfunksjonalitet, så du kan gå til telefonens søkemotor og lete etter ting ved å si dem høyt. Kalenderfunksjonen lar deg angi dager og avtaler du må huske.