Nnywellness.com

Ford Escape problemer


Ford Escape problemer

Flukten er en liten SUV som amerikanske bilprodusenten Ford begynte å produsere i 2001 modellår. Det har vært en sterk selger modell siden introduksjonen, gyting flere varianter inkludert en hybrid-elektriske versjon. Med the Ford Escape bør eiere og potensielle kjøpere imidlertid være klar over mange vanlige problemer.

Overføring

Noen av de vanligste problemene med Ford Escape innebærer bilens overføring. Ford har tilbudt flukten med både manuell og automatisk girkasse. Manuell girkasse er kjent for å kreve en erstatning clutch etter viser samlede ytelsen. For rømming med automatiske girkasser er forsinket eller høyt Skift blant de vanligste klagene.

I 2004 tilbakekalt Ford mer enn 320 000 rømming med en feil automatgir kontroll modul som kan føre til at motoren å stoppe under retardasjon.

Sikkerhet

Fluktens sikkerhetssystemer har også hatt flere problemer. Mange av disse har vært gjenstand for tilbakekalling av Ford. En 2005 tilbakekalling nesten 200.000 kjøretøyene håndtert en defekt vindusvisker motor som kunne forlate drivere uten funksjonell vindusviskere i dårlig vær, øker risikoen for en krasj. En annen tilbakekalling i 206 involvert 134,000 biler med hodet begrensninger som kan e for å beskytte passasjerene i tilfelle en ulykke.

I 2004 rettet en tilbakekalling av flere 262,000 kjøretøy et problem der bak liftgate kunne komme åpne under en krasj, truer kjøretøyet occupants. Tidligere modeller av Ford Escape var tilbakekalt på grunn av sikkerhetsmessige problemer som involverer anti-Lock bremser, setebelter og cruise kontroll systemer.

Generelle problemer

En gruppe av problemer med Ford Escape omfatter generelle klager og problemer som nevnt av drivere og automatisk kritikere. En av disse klagene gjelder interiør design og materialer til å flykte, som har blitt kalt billig, uinteressant og skjemmende.

Drivere opplever mangel på strøm på modeller av flukten utstyrt med en firesylindret motor. I tillegg har Escape drivere klaget over overdreven kjørestøy og vindstøy ved høye hastigheter. Endelig har noen klaget Fluktens drivstofføkonomi (på nonhybrid modeller) til tross for sin relativt beskjeden vekt og effekt.