Nnywellness.com

Spesifikasjoner 1984 Jaguar XJ6 fabrikk


Jaguar biler Ltd, bedre kjent som Jaguar, er en luksus bil selskap basert i Coventry, England. 1984 Jaguar XJ6 er en del av automaker XJ serien, som startet produksjonen i 1968. I 2010 feirer Jaguar 75 år med gleder, designe og bygge biler som representerer det beste av teknisk innovasjon, design ledelse og sportslige suksess, ifølge Jaguar nettstedet. Lær om en av sin nyskapende design på 1980-tallet med XJ6.

Engine spesifikasjoner

1984 XJ6 var del av den serien III XJ som ble innført i 1979. 1984 modellen var tilgjengelig med enten en - eller 12-sylindret motor. Sekssylindret motor kom med alternativet for 3.4-liters enhet eller større 4,2 liters motor. Alternativet V12 hadde bare én størrelse: 5,3 liter. Det større sekssylindret, samt V12, brukes Bosch bensininnsprøytning, mens de mindre sekssylindret brukes en forgasser.

Funksjoner

XJ6 kom med tilleggsfunksjoner som takluke og cruise-kontroll. Den Vanden Plas modellen av XJ6 var tilgjengelig i USA og inkludert fasiliteter som skinnseter, tre trim, legering hjul og en omfattende sikkerhetspakken.

Eksterne funksjoner

En viktig egenskap til 1984 XJ6 var desto tykkere og mer innarbeidet gummi støtfangere som inneholdt dekorert chrome på den øverste kanten. Dørhåndtakene ble også produsert flush med resten av døren for sikkerhet formål. I tillegg hadde grillen bare vertikal vanes, som var en endring fra tidligere modeller. Lettmetallfelger hadde mange runde hull produsert i dem, som ble kjent som «pepperpot» hjulet.