Nnywellness.com

Slik Size rommer en videoprojektor


Slik Size rommer en videoprojektor

Rom ordnet for optimal visning av en projektor og projektorskjermen la seerne til å se detaljer riktig. Seere sitter for nær til skjermen er distrahert og mister evnen til å forstå alle elementene samtidig. Kostbare systemer blir mindre verdifull hvis skjermen er for langt unna fordi viktige detaljer går tapt. Sitteplasser plassert i henhold til rommet og fremviser skjermen målinger er den beste måten å størrelse et rom for endelig visning.

Instruksjoner

• Måle projeksjon skjermens bredde med et målebånd. Registrere dette nummeret i føttene.

• Multiplisere bredden på skjermen med fem. Mål denne avstanden fra skjermen inn i rommet. Sitteplasser på denne plasseringen vil fortsatt i den optimale viser området. Ikke plass sitteplasser lenger enn dette, for det beste visuelle.

• Multipliser bredden på skjermen med to. Den nærmeste sitteplasser bør ikke være nærmere enn to ganger bredden på skjermen.

• Mål avstanden etter ett og et halvt til to ganger avstanden fra nærmeste sitteplasser for en HDTV projektoren og skjermen. Den lengst sitteplasser for en HDTV kombinasjon skal tre ganger bredden på skjermen. HDTV blir mindre viktig etter dette fordi du ikke vil kunne se finere detaljer.

• Plass projektoren og skjermen i et annet sted hvis disse beregninger og mål ikke fungerer i rommet.