Nnywellness.com

Hvordan du sletter informasjon fra en Blackberry Curve


Hvordan du sletter informasjon fra en Blackberry Curve

Når donerer, selge eller dele ned din BlackBerry Curve, er det viktig å slette dine personopplysninger fra enheten før den leveres til den nye eieren. Ikke bare er din kontaktinformasjon og de av venner, familie og folk du gjør forretninger med lagret på Curve, finansiell informasjon lagres også på enheten hvis du bruker den for banktjenester, kjøpe programmer, musikk, videoer eller andre elementer.

Instruksjoner

BlackBerry OS 6.0 eller høyere

• Klikk på meny-tasten for å vise hele hjem hovedskjermen.

• Klikk "Alternativer" "sikkerhetsalternativer. Bla gjennom listen og klikk "Sikkerhet Bortskyving."

• Klikk "E-post, kontakter, etc" og "Bruker installerte programmer."

• Skriv inn "blackberry" i tomt under "Bekreftelse" og klikk "Tørke".

BlackBerry 5.0 og lavere

• Klikk på meny-tasten for å vise hele hjem hovedskjermen.

• Klikk "Innstillinger", "Alternativer" og "Garanti Valgmulighetene". Bla gjennom listen og klikk "Sikkerhet Bortskyving."

• Klikk "E-post, kontakter, etc" og "Bruker installerte programmer."

• Skriv inn "blackberry" i tomt under "Bekreftelse" og klikk "Tørke".

Tips og advarsler

  • Nøkkelen "Meny" er stemplet med en hvit BlackBerry-logo.