Nnywellness.com

Feilsøke en Mitsubishi HDTV


Mitsubishi er en av de mange selskapene som produserer high definition TV. HDTV, som kan ha opptil tre ganger definisjonen av standard TV, krever ytterligere oppsett og forskjellige kabler i rekkefølge å se programmering i full HD. Uten riktig konfigurasjoner eller tilkoblinger fungerer Mitsubishi HDTV ikke riktig.

Instruksjoner

• Bestille HD-pakken for Mitsubishi HDTV. Dette er et must. Selv om TVen er HD-, vil du bli sittende fast ser standarddefinisjon før du oppgraderer pakken kabel eller satellitt. For mange bedrifter trenger du en ny mottaker i tillegg. Kontakt leverandøren hvis du vil bestille oppgraderingen hvis du ikke har gjort det allerede.

• Kontroller forbindelsen mellom TVen og enheter som er koblet til den. Hvis det er en høy pitched knirkende lyd når bestemte lyder oppstår på TV, kan dette bety at kablene er riktig tilkoblet. Kontroller at kablene er satt inn riktig, som skyves helt inn i porten. Hvis du bruker RCA-kabler (røde, gule og hvite), kontroller at de er koblet til de riktige fargene. Blande dem rundt kan føre til lydproblemer, samt noe bilde vises.

• Kontroller at du bruker HDMI-kabler med HD-enheter. For en tilkobling til en HD-mottaker eller Blu-Ray-spiller er det viktig å ha disse kablene koble dem. Til tross for både TV og mottaker eller DVD spilleren blir HD, vil de vises i standard hvis kablene ikke HDMI. Dette er den eneste formen for kabel som produserer full HD-bilde og lyd.

• Justere "Zoom"-knappen på fjernkontrollen for Mitsubishi's. Noen ganger bildet kan vises for stor, eller kanskje det er en svart boks rundt hele bildet. Trykk på denne knappen før størrelsen korrigerer seg selv. Det er mange forskjellige størrelse funksjoner under "Zoom"-knappen.

• Trykk «Menu» på kabel-mottaker fjernkontroll. Gå til kategorien "Options" (dette vil variere noe fra kabel-leverandør og mottaker). Bla ned og velg "Aspect Ratio." Når du bruker HD-, hvis kabelboksen ikke er riktig konfigurert, kan du se et bilde som ser ut til å bli strukket eller squished for å passe på skjermen. Velg riktig dimensjonene for TV (for eksempel 720 eller 1080 sideforhold) i "Størrelsesforhold,". Klikk "OK" og bildet vil nå lenger vises vansiret.