Nnywellness.com

Slik blokkerer du navnet på en iPhone skjermbilde


Skjermbilder er et nyttig verktøy på iPhone for illustrerer hvordan gjøre noe eller viser andre oppsettet. Mange iPhone-brukere er ikke klar iPhone har en skjermene verktøyet som kan aktiveres ved å trykke på "Home" og "Dvale/vekke" knappene samtidig. Når du har tatt et skjermbilde med iPhone, kan du importere den på din PC for redigering. Windows leveres med en innebygd photo editor kalt maling. Om nødvendig kan du bruke Paint til å blokkere ut personlige opplysninger, som navn, fra din iPhone screenshots.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med en iPhone USB-kabel (følger med nye iPhone). Vent et øyeblikk for Windows skal gjenkjenne iPhone. Lukk vinduet for automatisk avspilling hvis det åpnes automatisk.

• Åpne mappen "Datamaskin" på iPhone og dobbeltklikk ikonet "iPhone" i mappen. Dobbeltklikk mappen "Intern lagring", dobbeltklikk "DCIM", og dobbeltklikk deretter "100APPLE." Din screenshots lagres her. Klikk og dra dem til ønsket mappe på datamaskinen for å kopiere dem.

• Lukk mappen iPhone og klikker ikonet "Trygg fjerning av maskinvare" i Windows-oppgavelinjen. Koble iPhone når du blir spurt. Høyreklikk ønsket iPhone skjermbilde fil (i mappen du kopierte dem), velg "Åpne med" og deretter "Male".

• Åpne kategorien "Home" i maling og klikk "Viskelær" i delen verktøy på menylinjen. Klikk og dra musepekeren over området du vil blokkere på skjermene. Når ferdig, åpne på Fil-menyen, og klikk "Lagre som" lagre en kopi av din redigert iPhone-skjermbilde.