Nnywellness.com

Vanntett kamera for barn


Vanntett kamera for barn

Et antall kameraer har blitt utviklet for barn så unge som tre å ta opp fotografering. Disse kameraene må være utviklet for å være enkel å bruke og tåle den aktive liv barn fører, som er vann og støtsikker.

Fisher Price Kid tøff digitalkamera

Kid tøff er et digitalt kamera med to-øye-visning, gjør det enklere for barna å se gjennom søkeren. Den har to håndtak for å ta en stødig skudd og store knapper, som er lett å trykke. Den har en gummiert kropp å beskytte den når falt og det er vanntett til å beskytte mot søl og sprut. Kameraet er utstyrt med en innebygd automatisk blits og en fargen LCD forhåndsvisningsskjermen å la barna se umiddelbart bildet de har tatt. Kameraet har 64 MB internt minne, som kan lagre opptil 500 bilder og kan kobles til en datamaskin for å overføre og skrive ut bildene, via en USB-kabel. Kid tøff kjører på fire AAA-batterier og er anbefalt for barn fra en alder av tre og eldre.

V Tech Kidizoom kamera

Kiddizoom er gummibelagt for å beskytte mot avbrytes av en uforsiktig barn og også vanntett til et punkt der den kan selv overleve å ligge; det vil fortsatt ta bilder. Det 2-megapixel kameraet leveres med tre spill inkludert på den for å holde barna underholdt. Den har foto og video evnen og 16 MB internt minne kan lagre 200 bilder eller fem minutter med video. Det har en innebygd digital foto editor slik at barna kan spille med sine bilder og to utskiftbare frontplater for utvalg.

Fujifilm Fin Z33 kameraet

Kan brukes av både voksne og barn i Z33 er en 10-megapixel kameraet beregnet for utendørs bruk. Det er kjøpedyktig ta slitasje bruk av barn, eller eventyrlystne voksne, som det er bygget for å motstå elementene. Det er vanntett til tre meter deeps og har en glatt grep form for enkel holder. Store gummi knappene er enkle å presse og kameraet har Scene gjenkjennelse bilen, som gjenkjenner innstillingen du tar bildet i og justerer eksponeringen tilsvarende. Den har en LCD-skjerm som du kan undersøke bildene med umiddelbart etter å ha tatt dem og det er også en 3 x optisk zoom for nærmere bildebehandling.

Olympus Tough 8000

På rundt $300 februar 2011 er dette kameraet mer kostbar, men egnet til ekstreme undervanns vilkår. Det har en 2,7-tommers LCD-skjerm og crushproof rundt 200 til 220 pounds. Den har en mekanisme som hindrer smuss og fremmede partikler fra inn og skade den. Det kan være fjernet fra en høyde, satt gjennom en bilvask og tatt til dyp uten å skrape den. Kanskje mer et leketøy for voksne, det kan stå opp til de fleste traumer som barn kunne sette det gjennom gjør det et annet alternativ som et digitalkamera for barn.