Nnywellness.com

Feilsøke en Chevy firehjulstrekk


Feilsøke en Chevy firehjulstrekk

Chevy bruker en elektronisk kontroll overføre kraften fra to-hjulet stasjonen til firehjulstrekk. Det er ikke lenger nødvendig å avslutte bilen og manuelt lås hubene på forhjulene. Dette 4 x 4-systemet drives med en overføring mellom knute på på dashbordet. Noen Chevy systemer er to hastigheter og en single hastighet. De mest omfattende systemene har fem kjøring innstillinger. Problem med systemet kan ofte være relatert til knappen innstillinger.

Instruksjoner

• Vri overføring mellom knotten som er til venstre for rattet til to-hjulet stasjonen posisjon som er merket med et "2" og opp-pilen ikon hvis du opplever en vibrasjon i styringen når kjøre på tørr fortau eller gjøre stramt. Fysikkens lover mener at en stram sving i fire hjul-stasjonen fører styrker å jobbe mot hverandre.

• Kontroller statuslysene i knotten å finne ut hva kjører du er i hvis bilen har en uvanlig virkemåte. Lysene svarer til "2" og opp-pilen posisjon for to-wheel-drive høy, "4" og nedoverpil for firehjulsdrift lavt, og så videre. Vent til blinkende lys til å stoppe før skiftende knotten.

• Ikke Skift knott for ofte overføring saken kommer inn Skift beskyttelse. Skift beskyttelse kommer i lek å stoppe skade. Det stopper ved overføring fra skiftende i ti sekunder om gangen. Denne datamaskinen kan forbli i sted i opptil tre minutter.