Nnywellness.com

Kan jeg endre stemmen min Garmin Nuvi 350?


En av de viktigste brukervennlige funksjonene på Garmin Nuvi 350 GPS er dens stemme navigasjonssystem. Når du angir en destinasjon i GPS, vil enhetens stemme arbeide sammen med kart på skjermen for å nå målet. Hvis du ikke liker lyden av den Nuvi 350 standardstemmen, kan du endre den.

Strøm

For å starte prosessen med å endre stemmen i din Garmin Nuvi 350, slå på GPS-enheten ved å trykke på "Power"-knappen på toppen av enheten.

Hjem-skjermen

Når enheten starter opp, vises dens hjem skjermen. Stemmen til enhetens navigasjonssystemet Klikk ikonet "Innstillinger", som ligger i øvre høyre hjørne av startsiden.

Nasjonal innstilling

Når du trykker på "Innstillinger"-ikonet, vises GPS flere skjermen alternativer. Trykk på "Locale"-ikonet, ligger i øverste høyre hjørne av skjermen. Hvis du utilsiktet trykker retningsbestemt pilene ligger nederst til høyre på skjermen, trykker du pil "Opp" til du ser ikonet "Lokale".

Stemmer

Trykk boksen ved siden av ikonet munn å endre GPSS stemme. Standard er norsk, snakkes av "Jill." Bruk det "opp" og "Ned" pilene for å bla gjennom andre stemmene, inkludert mannlige og kvinnelige versjoner av britisk engelsk, australsk-engelsk og spansk.